Actorul Eugen Cristea, Trasnit pentru o zi la Prima TV

Eugen Cristea si Trasnitii de la Prima TV s-au reunit, dupa 25 de ani, in cel mai longeviv sitcom din lume.
Se cunosc de peste 25 de ani si au colaborat în nenumarate spectacole la Casa Centrala a Armatei, astazi Cercul Militar. Joi, 26 noiembrie, Eugen Cristea joaca alaturi de Trasnitii, de la ora 22:00, la Prima TV.

Revederea a fost emotionanta si incarcata de o mare bucurie ca ne-am vazut fata-n fata dupa atatia ani. Un sfert de veac este totusi o viata de om”, a marturisit Eugen Cristea.

In sitcomul “Trasnitii”, actorul interpreteaza rolul unui detinut de lux, adus in arestul privat al lui Pupaza.
Eugen Cristea a marturisit ca nu i-a fost greu deloc sa intre in pielea personajului.

Astfel de arestati vedem aproape zilnic la posturile de televiziune. Deci nu e greu de luat un exemplu, pentru ca avem foarte multe la dispozitie. E bine ca lucrurile incep sa fie puse in ordine”, spune actorul.

Desi ziua de filmare a inceput dimineata si s-a terminat seara tarziu, Eugen Cristea nu a simtit obosela. In pauze s-a distrat alaturi de vechii sai prieteni, au spus glume si au depanat amintiri din perioada in care colaborau mai des.
La finalul zilei, Trasnitii si invitatul lor special si-au luat ramas bun, cu promisiunea sa se revada curand.

M-am simtit foarte bine alaturi de Trasniti. Toate cuvintele de lauda si pentru echipa, regie, tehnic, operatori, absolut toata lumea. A fost o atmosfera calda, de prietenie si sper sa ne revedem curand”, a spus Eugen Cristea.

Daca vreti sa vedeti cum s-a descurcat actorul in rolul detinutului de lux si cat de bine s-a integrat in echipa, nu ratati “Trasnitii” joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00, la Prima TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod