A murit actriţa Kate O'Mara, din serialul "Dinastia"

Actriţa britanică, cunoscută pentru rolul Cassandra din serialul anilor 1980 "Dinastia", a murit duminică, la vârsta de 74 de ani, după o scurtă suferinţă, într-un azil de bătrâni din sudul Angliei, a declarat purtătorul său de cuvânt, Phil Belfield.

"O stea strălucitoare a plecat, iar Kate le va lipsi tuturor celor care au cunoscut-o şi care au lucrat cu ea", a declarat Phil Belfield, care a descris-o pe actriţă ca fiind "extraordinară", informează BBC.

Actriţa şi-a început cariera în televiziune în 1960, iar rolul care i-a adus celebritatea a fost Cassandra "Caress" Morrell din serialul "Dinastia/ Dynasty". De asemenea, actriţa a jucat în seriale precum "Triangle", "Doctor Who" şi "Destinul familiei Howard/ Howards' Way".

În anii 1990, Kate O'Mara a jucat în serialul de comedie "Absolut fabulos/ Absolutely Fabulous", alături de Jennifer Saunders şi Joanna Lumley.

În 2012, a apărut într-o adaptare pentru micul ecran a cărţii scriitoarei Agatha Christie "Moarte pe Nil/ Death on the Nile", notează Mediafax.



Kate O'Mara a publicat două cărţi autobiografice şi două romane, "When She Was Bad" şi "Good Time Girl".

A fost căsătorită cu actorii Richard Willis şi Jeremy Young şi are o soră, actriţa Belinda Carroll.

În ultimul mesaj publicat pe platfoma Twitter, pe 17 martie, actriţa a scris: "Vă mulţumesc foarte mult pentru toate mesajele frumoase.

Citesc mesajele voastre cu modestie, simţindu-mă în acelaşi timp copleşită. Multă dragoste".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod