50% reducere pentru 50.000 de fani Vunk pe Facebook

19 Octombrie 2012
Facebook Twitter Comenteaza
50% reducere pentru 50.000 de fani Vunk pe Facebook
Pagina de facebook a Trupei Vunk ajunge astăzi la un impresionant număr de 50.000 de fani. Locul unde băieţii au comunicat cel mai aproape cu fanii lor şi unde au legat prietenii pe viaţă creşte imoresionant, adunând mii de oameni din întreaga ţară dar şi de peste hotare, cu fiecare zi ce trece. În semn de mulţumire pentru aprecierea primită, trupa a decis ca sâmbătă 20 şi duminică 21 octombrie, biletele "Fan Zone" (locurile din faţa scenei) pentru concertul "Vunk la Polivalentă", să se vândă cu un discount de 50%.
Astfel, un bilet va costa 75 de ron în loc de 150 ron (tarif normal).


Pe 14 noiembrie, începând cu ora 20, la cea mai mare sală de concerte din ţară - Sala Polivalentă din Bucureşti, vor urca pe scenă consecutiv alături de Trupa Vunk: Smiley, Puya, Antonia, Andra, Monica Anghel, dar şi Eric Martin, solistul legendarei trupe americane Mr. Big. Totul pentru a marca lansarea noului album Vunk - "Nu scapă nimeni (fără emoţii)". Pentru toţi cei prezenţi la eveniment, trupa mai pregăteşte încă o surpriză - o producţie tehnică impresionantă, ce va include show-uri de lumini, lasere şi videoproiecţii de excepţie.

După concert se "pleacă" evident, dar nu oriunde, ci in True Club, unde va avea loc afterparty-ul "Vunk la Polivalentă" şi unde Eric Martin va susţine un recital acustic.
Posesorii de bilete "Fan Zone" au accesul gratuit la această petrecere.

Despre ce se va întâmpla în mai puţin de o lună la Bucureşti, Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, spune că "suntem superstitiosi, credem ca toate lucururile bune se intâmpla intr-o miercuri spre joi. Am ales Sala Polivalenta deoarece este cea mai mare sala din tara in care se poate organiza un concert, este sala care nu impune imaginatiei absolut nicio granita si in care poti face orice. Iar asta se va vedea pe 14 noiembrie, pentru ca avem deja niste idei spectaculoase, originale si suprinzatoare.
Ne asteptam sa vina 6000 de spectatori care sa spuna la sfârsit "Da, a fost un spectacol bestial". Suntem recunoscători şi ne bucurăm ca nişte copii la fiecare like nou pe pagina noastră. Ei au fost lângă noi mereu, pentru ei facem acest concert şi era normal să sărbătorim împreună faptul că suntem 50.000; de aceea, discountul a venit ca ceva firesc.". Biletele pentru concertul Vunk la Polivalentă sunt disponibile exclusiv în reţeaua magazinelor Diverta şi online pe www.myticket.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod