50 Cent nu mai are niciun cent

Rapperul american a cerut intrarea în insolvență, în contextul în care trebuie să plătească o amendă usturătoare într-un dosar legat de un "sex tape", relatează AFP, citată de Agerpres.
Într-un act trimis la tribunalul federal pentru falimente, cântărețul, pe numele său real Curtis James Jackson III, își evaluează activele și pasivele între 10 și 50 de milioane de dolari. Cererea de intrare în faliment care, dacă i-ar fi acceptată, i-ar permite să nu plătească amenda, a fost formulată la câteva zile după ce a fost condamnat să plătească 5 milioane de dolari unei femei care apare într-un videoclip postat online în 2009.

Într-un videoclip, rapperul, purtând perucă, își bate joc de femeia din sex tape și de rapperul Rick Ross, care are un copil cu ea.
Un complet de jurați new-yorkez l-a declarat vinovat pe 50 Cent de încălcarea drepturilor civice ale femeii pe care a batjocorit-o în videoclip și de faptul că i-a produs suferințe de natură emoțională. În timpul procedurii, în luna mai, rapperul a introdus în faliment și firma sa, SMS Promotions LLC, pe motiv că are "datorii", relatează agenţia citată de Agerpres.

Revista Forbes a apreciat în acest an averea lui 50 Cent la 155 de milioane de dolari. Cântărețul ar locui la Framington (Connecticut, nord-estul Statelor Unite), locuință ocupată înainte, potrivit Wall Street Journal, de boxerul Mike Tyson.
Casa are 21 de camere și garaj pentru opt mașini.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod