Horoscop. Cât de atentă eşti la nevoile celor din jur, în funcţie de zodia ta

Nativa din Vărsător este destul de insensibilă la greutăţile celor din jur şi foarte rar se oferă să ajute.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Sari imediat în ajutor atunci când cei dragi au nevoie de tine, şi depui maximul de efort pentru a-i face să treacă mai uşor peste necazuri.

Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre persoanele necunoscute cu care nu ai nicio treabă, atitudinea ta faţă de acestea arătând indiferenţă şi scepticism.

Leu(22 iulie - 22 august)

Atunci când îţi e greu îţi doreşti la nebunie ca celor din jur să le pese de tine şi să îţi fie alături, de aceea aşa procedezi şi tu atunci când cei din jur întâmpină probleme.

Oferi de obicei ceea ce ai vrea să primeşti, negândindu-te de fapt că este un schimb. O faci necondiţionat pentru că nu poţi rămâne indiferentă atunci când cineva suferă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Faci orice pentru persoanele care au cu adevărat nevoie de ajutorul tău, indiferent dacă ţi se cere sau nu acest lucru.

Uneori pui prea mult la suflet şi constaţi abia prea târziu că nu a meritat, însă nu ai regrete şi nici nu te înveţi minte. Înainte de toate, nu face mai multe pentru alţii decât pentru tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti destul de sensibilă şi te apucă din când în când să ajuţi oameni pe care nici măcar nu îi cunoşti.

Ai însă mai multe momente de egoism decât de bunătate, indiferent dacă este vorba de familie, prieteni sau iubit. Eşti orgolioasă şi răzbunătoare şi nu oferi fără să primeşti ceva în schimb.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ajuţi pe cei care consideri că merită, însă nu îţi treci peste orgoliu atunci când o persoană pe care nu o simpatizezi dă de greu.

Nici măcar în caz de tragedii nu uiţi răul pe care ţi l-au făcut unii şi nu laşi garda jos. Eşti răzbunătoare, ba chiar te bucuri uneori de necazul altuia.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti sensibilă la nevoile celor din jur, însă duşmanii tăi nu intră în această categorie.

Înainte de a-ţi oferi suportul analizezi foarte bine omul pe care îl ai în faţă şi iei decizia în funcţie de concluziile pe care le tragi. Eşti supărăcioasă şi dacă eforturile nu îţi sunt apreciate cum ar trebui, data viitoare nici nu te mai uiţi la acea persoană.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă greutăţile altora nu te afectează în mod direct, cu siguranţă nu iei atitudine şi nu le întinzi o mână.

Se poate spune că eşti mai mult indiferentă decât sensibilă, şi deseori critici persoanele indiferent de problemele pe care le au. Niciodată nu priveşti înauntrul lor şi iei doar ce vezi la suprafaţă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu te preocupă prea mult nevoile celorlalţi, de cele mai multe ori impresia pe care o laşi celorlaţi fiind de indiferenţă.

Eşti egoistă şi te gândeşti doar la problemele tale, cu toate că în jurul tău e haos. Nu îţi face plăcere să asculţi pe nimeni atunci când se plânge, şi foarte rar ajuţi pe cineva. Pentru a-ţi oferi sprijinul trebuie să fie vorba de persoane foarte importante din viaţa ta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Foarte uşor te laşi afectată de problemele celor din jur şi în majoritatea cazurilor te laşi pe tine pentru binele altora.

Eşti sensibilă şi uneori fugi atunci când auzi de necazurile celorlalţi, însă nu din rea intenţie. Ajuţi cât poţi de mult, şi nici nu se pune problema să nu o faci atunci când cineva vine să îţi ceară acest lucru.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti destul de sensibilă şi atentă la nevoile celor din jur, însă te emoţionezi atât de mult în acele momente încât nu mai eşti în stare să ajuţi cu nimic.

Intenţiile tale sunt bune şi nu rămâi indiferentă la greutăţile apropiaţilor, însă pentru a fi utilă trebuie să încerci să te aduni!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Problemele altora de sănătate sau financiare te afectează destul de mult, însă decepţiile în dragoste nu te ating deloc.

Dacă ai posibilitatea, oferi împrumuturi sau te sesisezi să faci tu anumite lucruri pentru alţii, însă nici sfaturile tale nu trebuie uitate. Eşti un bun sprijin, iar persoanele din jurul tău te caută pentru a-şi spune ofurile.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Oferi sfaturi atunci când vezi că cineva are nevoie, însă îţi schimbi imediat atitudinea dacă nu eşti percepută aşa cum îţi doreşti.

Nu se poate spune că nu te implici în problemele altora oferind ajutor, însă analizezi întotdeauna înainte să vezi dacă acea persoană merită cu adevărat suportul tău. Cu familia ori prietenii apropiaţi nu stai pe gânduri atunci când vezi că au necazuri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod