12 martie, Ziua Femeii Bosch

12 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
12 martie, Ziua Femeii Bosch

Robert Bosch, unul dintre liderii globali in domeniul uneltelor electrice, echipamentelor auto, sistemelor de securitate, termotehnica si aparatura electrocasnica, anunta inceputul unei noi traditii si declara o zi din luna martie ca fiind Ziua Femeii Bosch (Bosch Woman Day).  

Bosch a ales ziua de 12 martie 2009 ca Ziua Femeii Bosch pentru a-ti reaminti ca ai nevoie de o pauza din agitatia vietii cotidiene si ca trebuie sa nu uiti sa te relaxezi.

Totodata, Bosch provoaca  femeile sa isi lase libera creativitatea si sa transforme universul de zi cu zi intr-un spatiu unic, care sa le reflecte adevarata personalitate.
Bosch vrea, astfel, sa arate femeilor ca are si produse care le sunt dedicate, sunt usor de utilizat si le confera doamnelor posibilitatea sa transforme un obiect banal, intr-o inedita piesa de arta, ce le reflecta preferintele si personalitatea.

Cu ocazia primei sarbatori Bosch Woman Day, doamnele sunt incurajate sa isi testeze creativitatea cu ajutorul a trei tipuri de unelte de mesterit: Dremel, special creat pentru obiectele meticuloase, cum ar fi bijuteriile sau decoratiile; gama Bosch Verde, dedicata crearii, decorarii sau repararii diferitor obiecte, si gama Bosch pentru gradina.

"Alege accesoriile potrivite.
Piesele auto Bosch pentru masina ta"
este sloganul primei campanii lansate de o companie din domeniul pieselor si echipamentelor auto care se adreseaza exclusiv doamnelor de la volan. Aceasta campanie este menita sa evidentieze importanta sigurantei pe care accesoriile auto le confera in timpul condusului.

Pe langa aceasta, in lunile martie si aprilie, masinile soferitelor beneficiaza, in reteaua de service-urile Bosch Car Service, de verificari gratuite ale nivelului uleiului de motor, lichidului de racire si de frana, starii acumulatorului auto, a stergatoarelor, anvelopelor si a sistemului de iluminare.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod