Simona Halep

Simona Halep, prima victorie din 2017

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, luni, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3, pe sportiva sârbă Jelena Jankovici, locul 54 WTA, în turul I al turneului de la Shenzhen.

Start în viteză pentru Halep în sezonul 2017, cu un prim set dominat clar în faţa lui Jankovici, cu break-uri la 1-0 şi 3-0 reuşite de româncă şi cu un 6-1 după 29 de minute de joc. Halep a servit şi a returnat bine, lăsând impresia că va obţine un succes facil, relatează News.ro.

Nu a fost aşa, pentru că sportiva din Constanţa a intrat prea relaxată în setul secund şi Jankovici a simţit că poate echilibra disputa.

O minge înaltă căzută în faţa fileului la scorul de 30-30, 1-2, pe care Halep o putea transforma cu uşurinţă în punct, a ajuns în racheta sportivei sârbe şi a ricoşat imparabil în terenul româncei.
A fost momentul care a turnat neîncredere în jocul lui Halep şi câştigătoarea ediţiei din 2015 a turneului de la Shenzhen şi-a pierdut serviciul.

De acolo, meciul s-a complicat pentru Halep.
Lovitura ei de dreapta nu a mai funcţionat, greşelile s-au înmulţit, în timp ce Jankovici a început să joace din ce în ce mai bine şi să găsească unghiurile care să o pună în dificultate pe adversară.
Fostă ocupantă a locului I WTA a gestionat avantajul break-ului şi a închis setul cu 6-3, după o oră şi două minute de la start, relatează agenţia citată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod