Şi bărbaţii plâng: Cele mai frumoase imagini de pe Instagram cu taţi fericiţi

Bucuria de a fi mamă este unică, dar şi bărbaţii sunt copleşiţi de emoţii când devin părinţi.
Iubirea unei mame este de neînlocuit, ea e fiinţa care ne dă viaţă şi ne însoţeşte toată viaţa. Nimic nu o poate înlocui. Dragostea unui tată este altfel şi e bine aşa - oferă protecţie, sprijin şi putere unui copil care creşte şi capătă încredere şi forţa de a răzbi în viaţă.

Venirea pe lume a unui copil este un moment care transformă orice bărbat, oricât de dur ar fi el. Din ziua în care devine tată, el va privi altfel viaţa şi va face tot ce îi stă în puteri pentru a-şi apăra şi creşte copilul.
Chiar şi cei mai tari tipi se înmoaie instantaneu în clipa în care îşi iau în braţe bebeluşul.

Da, şi bărbaţii plâng. Şi ei au emoţii. Şi ei cresc copii. Şi le place "meseria de tată". Imaginile publicate pe Instagram surprind emoţiile pe care bărbaţii le trăiesc în clipa în care îşi văd prima oară copilul, oboseala care îi răpune după o zi de stat cu grija celui mic şi dragostea cu care îşi ţin puiul la piept. Sunt fotografii emoţionante, care îi încurajează pe bărbaţi să se implice în viaţa copiilor lor din primele zile de viaţă ale acestora şi să le fie alături toată viaţa.
Ceea ce tăticii din aceste imagini şi fac.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod