Pepe comportament de bădăran. "Sex" cu Marina Dina!

Din păcate, Pepe începe să se piardă. Spun asta pentru că în ultima vreme, deşi a încercat să pară acest bărbat corect, această victimă, iată că frustrările încep să-şi facă

Din păcate, Pepe începe să se piardă. Spun asta pentru că în ultima vreme, deşi a încercat să pară acest bărbat corect, această victimă, iată că frustrările încep să-şi facă simţită prezenţa. Este aproape imposibil ca un om normal la cap să reacţioneze aşa cum a reacţionat el când şi-a prins soţia înşelându-l.

Spun că a început să se piardă pentru că nu mai târziu de aseară am văzut o imagine absolut grotească cu artistul care, în direct la Răi da' buni, a mimat o secvenţă de sex pe la spate cu asistenta Marina Dina.

Trebuie să spun că nu sunt nici pe departe această persoană timită, care nu acceptă vulgarităţile sau nu le face, însă, trebuie să recunosc că aseară mi s-a întors stomacul când l-am văzut pe Pepe în această postură deşi, dacă stau bine să mă gândesc, nu a fost mare lucru.

Nu ştiu, poate contextul, poate comportamentul, poate ce s-a întâmplat până acum, poate, poate, poate...

Cert este că Pepe nu mai este ce a fost!!!!

Ar fi păcat ca un artist aşa de talentat să se distrugă din cauza unor frustrări, unei drame prin care a trecut, din cauza unor excentricităţi ieftine menită să demonstreze cât este el de bărbat.

Urmăreşte filmuleţul până la final ca să vezi secvenţa şi apoi aştept părerea ta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod