Ce se întâmplă cu Nadine? A virusat-o America?

M-am oripilat când m-am uitat vineri la Happy Hour. Măruţă a prezentat-o cu mare avânt pe Nadine, mulatra care făcea senzaţie acum mai bine de zece ani la Şcoala Vedetelor. Mă aşteptam să o

M-am oripilat când m-am uitat vineri la Happy Hour. Măruţă a prezentat-o cu mare avânt pe Nadine, mulatra care făcea senzaţie acum mai bine de zece ani la Şcoala Vedetelor. Mă aşteptam să o regăsesc pe artista plină de viaţă, fără complexe, entuziastă, fără fiţe şi ifose false de vedetă.

Ei bine, ce am găsit, m-a întristat maxim. Am regăsit-o pe Nadine complet schimbată. Fiţe, botic de piţi, discurs de piţi, atitudine de piţi, poveşti de piţi. A povestit ea, micuţa, cum s-a dus în luna de miere în Los Angeles şi cum şi-a cumpărat de acolo o jumătate de tonă de chestii.

Printre acestea 60 de perechi de pantofi cu toc, încă pe atâtea perechi de papuci, spray cu ulei de măsline, 100 de perechi de dopuri de urechi, lenjerii de pat, perne, etc.

A venit ea duduia şi a povestit cum se trezea la 5 dimineaţa - din cauza fusului orar - şi se chinuia să reziste până la 9 când se deschidea mall-ul, ca să rupă rafturile pentru că, nu-i aşa, shopping-ul e viaţa mea.

Am asistata aşadar la o scenă demnă de operele lui Caragiale sau la un rol cu o Coana Chiriţa modernă, în rol principal, însă autentică şi veritabilă ca şi discurs.

Nu puteam să te privez de un asemenea spectacol.
Vizionare plăcută!

P.S.

Să nu cumva să uit!!! Te anunţ că începând de mâine o să fiu plecată în concediu, aşadar ne reîntâlnim aici pe 11 iulie. Până atunci... HAVE FUN!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod