Borcea s-a dat în fapt! A recunoscut că se iubeşte cu Alina Vidican

Despre relaţia extraconjugală a lui Cristi Borcea, acţionarul de la Dinamo, s-a scris şi s-a tot scris, însă nicio informaţie nu a fost până ieri oficială. Iată că milionarul a decis să

Despre relaţia extraconjugală a lui Cristi Borcea, acţionarul de la Dinamo, s-a scris şi s-a tot scris, însă nicio informaţie nu a fost până ieri oficială. Iată că milionarul a decis să pună capăt agoniei şi s-a hotărât să divorţeze pentru ca în vară să se însoarce cu iubita lui, care trăieşte la Miami.

Ups! Miami. Pey, parcă acolo trebuia să meargă Borcea pentru trei luni de zile ca să facă un tratament contra intoxicaţiei cu mercur. Să fi fost oare vorba mai degrabă de intoxicaţie cu dragoste? Nu ştim...

Vom vedea pe parcurs.

Mă întreb dacă nu cumva şi vizitele doamnei Borcea în Austria... la tratament, să nu fi avut tot o astfel de cauză, în plan secund?
Şi, dacă este aşa, cum rămâne cu declaraţiile pe care le făcea doamna Borcea acum câteva luni, la Măruţă? Atunci femeia de afaceri spunea clar că nu ar divorţa niciodată, chiar dacă ar afla că este înşelată. Incredibil este faptul că Mihaela Borcea ştia la momentul respectiv că soţul ei are această relaţie extraconjugală.

Dacă ar fi să lăsăm la o parte speculaţiile, am putea spune doar că în vară vom asista la încă o nuntă cu ştaif.

Miri - Cristi Borcea şi Alina Vidican, naş - Gigi Becali, locaţie - pare-se un iaht luxos, dar nu este confirmat încă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod