William şi Kate: Nunta regală şi nunta românească, eleganţă şi circ

Au trecut trei zile de la nunta Prinţului William şi a lui Kate Middleton şi ecourile continuă să se audă. Evenimentul a fost un regal al modei, bunului gust, eleganţei şi luxului. Toată

Au trecut trei zile de la nunta Prinţului William şi a lui Kate Middleton şi ecourile continuă să se audă. Evenimentul a fost un regal al modei, bunului gust, eleganţei şi luxului. Toată lumea a fost cu ochii pe cei doi miri şi toată lumea a spus la unison că aşa se face.

Acum, sigur, nu a existat niciun motiv să fie altfel şi nici nu aveau voie să dea greş. Însă, o nuntă care putea fi plină de pampoane, extravaganţe, fiţe, aere şi... a fost de fapt o declaraţie că se poate şi altfel.

Am văzut doi miri îndrăgostiţi, părinţi încântaţi, o Regină care, culmea, a zâmbit, şi invitaţii clar sensibilizaţi de moment.

Aşa a fost la ei.

Hai să ne aducem aminte cum se întâmplă la nunţile de vedete, la nunţile personalităţile şi politicienilor de la noi.

Păi, în primul rând trebuie să facem promo... Anunţăm cu luni bune înainte unde are loc evenimentul, câţi invitaţi avem şi cine o să ne cânte la nuntă. Venim apoi să vorbim despre costuri. Acestea trebuie să fie mari, mari, foarte mari, poate chiar mai mari decât în realitate.

Povestim că ne facem rochia de mireasă la un mare creator român (aviz amatorilor, noi nu avem creatori, avem designeri) sau o comandăm în străinătate. Să nu uităm de cristalele swarovski, ele sunt foarte importante. Diamantele, oooo, diamantele, ce ne-am face fără ele?

Iată cum românul se diferenţiază clar de englez, francez, italian, orice, şi cum micuţul de el se face de un mare râs.

Dragi vedete, luaţi aminte de la oamenii adevăraţi, lăsaţi pampoanele, diamantele, cristalele, fiţele şi nu uitaţi: Less is more! Dacă urmăriţi parcursul Prinţului William şi al soţiei lui după nuntă, iar o să vă daţi palme că voi nu puteţi să faceţi astfel.

Au ieşit pe jos din palatul Buckingham şi au ales să locuiască într-o vilă modestă, cu chirie. Dau 900 de lire pe lună. Nu au plecat în luna de miere, Prinţul hotărându-se să se întoarcă la serviciu. Deci, DA. Aşa se face!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod