Iulia Albu o atacă pe Catherine, Ducesa de Cambridge

Soţia designerului Mihai Albu este într-o continuă promovare mascată. A şocat pe toată lumea cu noul ei look, a intrat într-un mega conflict cu Alin Gălăţescu şi acum se face auzită din

Soţia designerului Mihai Albu este într-o continuă promovare mascată. A şocat pe toată lumea cu noul ei look, a intrat într-un mega conflict cu Alin Gălăţescu şi acum se face auzită din nou. În viziunea ei şi, se pare, numai a ei, rochia purtată de Kate Middleton la nunta cu Prinţul William a fost total nepotrivită. Avocata, căci asta este, consideră că actuala Ducesă de Cambridge putea să folosească o ţinută mult mai originală, mai pompoasă.

"Designerul regal, Sarah Burton, i-a creat o rochie mult prea similară cu cea purtată de Grace Kelly la nunta sa cu Prinţul Rainer.

Apreciez machiajul natural dar şi trena nu foarte lungă". Duduiţei îi place să se audă şi, asemenea jurnaliştilor americani, care la rândul lor au făcut comentarii la adresa rochiei de mireasă, dă cu bâta în baltă. Nu ştiu pe ce considerente alege doamna Albu să-şi dea cu părerea, public, în ce calitate şi cu ce argumente. Din cunoştinţele mele este imposibil ca la facultatea de drept să existe vreun curs de fashion.

După părerea mea, dacă toţi suntem liberi astăzi să ne spunem opiniile, cred că Iulia Albu ar face bine să-şi reanalizeze ţinuta, imaginea publică şi abia apoi să-şi dea cu părerea, evident, dacă aceasta este avizată.

În modă, însă, mă îndoiesc că ar putea fi vreodată...

Şi ca să înţeleagă de ce Ducesa de Cambridge a ales acest model, o rog pe Iulia Albu să citească următorul paragraf, extras din comunicatul oficial dat de Casa Regală Britanică, postat într-un articol pe Eva.ro: "Rochia de mireasă, purtată de domnişoara Catherine Middleton, a fost creată de Sarah Burton, designerul Casei de Modă Alexander McQueen.

Domnişoara Middleton a ales acest brand pentru măiestria şi respectul pentru tradiţie, dar şi pentru atenţia pe care o acordă detaliilor atunci când creează o piesă vestimentară.

Domnişoara Middleton şi-a dorit ca rochia ei să reprezinte o îmbinare a elementelor tradiţionale şi a celor moderne, toate completate de viziunea artistică ce caracterizează brand-ul Alexander McQueen. Domnişoara Middleton s-a implicat în elaborarea rochiei, mai mult decât atât, a colaborat strâns cu Sarah Burton atunci când s-a creat tiparul pentru rochia de mireasă.

Rochia exprimă măiestria britanică şi a fost realizată cu ajutorul mai multor croitori veniţi de pe tot teritoriul Angliei. Rochia aduce un omagiu tradiţiei în croitorie a englezilor, prin folosirea materialelor şi meşteşugurilor tradiţionale, a formelor simple, dar şi a elementelor romantice care au inspirat designul.

Conceptul doamnei Burton a pornit de la aceste principii, îmbogăţind apoi rochia cu tăieturi şi accesorii contemporane şi feminine.".

Doamna Iulia Albu, este suficient? Aţi înţeles? Sau aveţi nevoie şi de un desen?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod