Oana Zăvoranu, oftică şi dezlănţuire

Fosta Querida vrea cu tot dinadinsul se iasă în evidenţă şi o ţine din şoc în şoc. După operaţia estetică realizată într-o  perioadă care ar fi putut să-i pună viaţă în pericol,

Fosta Querida vrea cu tot dinadinsul se iasă în evidenţă şi o ţine din şoc în şoc. După operaţia estetică realizată într-o  perioadă care ar fi putut să-i pună viaţă în pericol, nu o spunem noi ci doctorul Marek Vâlcu, cel care a şi operat-o, diva pozează în Playboy, un pictorial pe care şi l-ar fi dorit demult, dar cu care Pepe nu era de acord.

Aprigă la mânie şi dornică de răzbunare cum o ştim, Oana Zăvoranu a făcut în ultima perioadă fix ce-l enerva cel mai tare pe Pepe.

Asemenea unei puştoaice de 15 ani care vrea să-şi oftice prietenul, Zăvoranu a apelat la cele mai facile trucuri, doar, doar şi-o da seama Pepe că o mai iubeşte puţin şi doar, doar îi iartă infidelitatea şi se întoarce la ea. Şi-a pus silicoane a enşpea mia oară şi a pozat în Playboy, contra sumei de 20.000 de euro. La preţul ăsta parcă e şi mai dulce răzbunarea.

Iată însă că nici una, nici cealaltă nu l-au întors pe Pepe din drum. O ţine una şi bună că vrea să divorţeze şi, spre uimirea Zăvorancei, nici nu se arată interesat să vadă pozele din revista pentru adulţi.

El e sincer şi spune că a văzut-o pe Oana cu toate mărimile de sâni aşa că nimic nu-l mai poate face curios.

Aşadar, dragă Oana Zăvoranu lasă tertipurile ieftine şi apucă-te de lucruri serioase, atât de serioase precum pretinzi că eşti şi până acum nu ai demonstrat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod