Marina Almăşan luată în balon de Turcescu şi de Cristoiu

Iată cum episodul "Se f..u butonul" în care personaj principal a fost Andreea Esca, gafele accidentale sau nu din televiziuni revin. În emisiunea moderată de Robert Turcescu la B1TV s-a produs o

Iată cum episodul "Se f..u butonul" în care personaj principal a fost Andreea Esca, gafele accidentale sau nu din televiziuni revin. În emisiunea moderată de Robert Turcescu la B1TV s-a produs o eroare când, din cauza faptului că în pauza de publicitate microfoanele au rămas deschise, toată lumea a putut auzi ce părere au moderatorul Turcescu şi invitatul permanent Ion Cristoiu despre prezentatoarea TV, Marina Almăşan.

Primul spunea despre ea că este o maimuţă, iar celălalt era mai dur, comentând capacităţile ei intelectuale.

Nu comentez reacţia personajelor, nici subiectul, însă mi se pare totalmente neprofesionist să avem astfel de scăpări mai ales în cadrul unei televiziune care s-a relansat cu surle şi trâmbiţe şi, mai mult decât atât, în cadrul unei emisiuni unde invitat era unul dintre acţionarii postului, în persoana lui Elan Schwartzenberg.

Am putea merge mai departe şi am putea alege premisa că această înregistrare a "scăpat" cu bun înţeles, considerând-o astfel o modalitate de promovare, mai ales că înregistrarea, nedifuzată la TV, a fost postată pe site-ul televiziunii.

Cum în zilele noastre scandalul este cea mai bună modalitate de promovare, de ce să nu profite cine poate de ea.

Iată înregistrarea, aştept părerile voastre.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod