Oana Mareş are amant? Augustin Viziru este încornorat?

Vedetele de la noi sunt din ce în ce mai surprinzătoare. După episodul Oana Zăvoranu l-a înşelat pe Pepe, astăzi am mai citit o ştire care m-a uluit de-a binelea: Oana Mareş, soţia lui

Vedetele de la noi sunt din ce în ce mai surprinzătoare. După episodul Oana Zăvoranu l-a înşelat pe Pepe, astăzi am mai citit o ştire care m-a uluit de-a binelea: Oana Mareş, soţia lui Augustin Viziru, are amant! Mă aşteptam la orice de la el, un fante de bucureşti, un băieţaş de cartier proaspăt însurat, dar despre Oana Mareş n-aş fi crezut niciodată că este capabilă de aşa ceva.

Relaţia lor de dragoste, una tumultuoasă, a fost întotdeauna presărată cu despărţiri şi împăcări, cu certuri şi declaraţii de dragoste...

Dacă aş fi auzit că Augustin Viziru a fost surprins cu o duduiţă în club, sau că şi-ar fi pierdut casa la cazinou sau că s-ar fi bătut într-un club şi a ajuns în arestul poliţiei, aş fi zis, ok, mă aşteptam la asta, reciproca, însă, nu ar fi putut fi valabilă niciodată în accepţiunea mea.

Iată, însă, că presa de astăzi vine să demonstreze, încă o dată, cât de mult pot înşela aparenţele. Oana Mareş a fost surprinsă de fotografi în timp ce ieşea din apartamentul amantului şi, culmea, cel care o găsise acolo a fost chiar soţul ei, Augustin Viziru.

Încercând să găsesc o explicaţie, mă gândesc că poate Oana s-a simţit dată la o parte de soţul ei, acum când acesta este foarte ocupat din cauza contractului pe care îl are la Dansez pentru tine! Chiar şi aşa, această aventură nu şi-ar fi avut locul, dacă ar existat dragostea jurată în faţa altarului, pentru că nu-i aşa, o dată ce ai ajuns acolo, juri credinţă şi fidelitate şi la bine şi la rău.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod