"Românii au talent" sau "Românii au necazuri"? Jalnic!

S-a mai terminat un show marca Pro TV care nu a făcut altceva decât să mai inventeze o poveste emoţionantă, perfectă pentru gospodinele slabe de înger. Ce s-a întâmplat aseară în finala

S-a mai terminat un show marca Pro TV care nu a făcut altceva decât să mai inventeze o poveste emoţionantă, perfectă pentru gospodinele slabe de înger. Ce s-a întâmplat aseară în finala show-ului mult anunţat şi trâmbiţat, n-a fost decât încă o situaţia dureros de penibilă, de odioasă şi de siropoasă. Frate, mă gândesc că atunci când te duci la o emisiune cu talent în nume, se presupune că trebuie să şi ai aşa ceva. Valentin Dinu, preferatul meu a avut, însă povestea lui de spălător de maşini a fost mai puţin lacrimogenă decât cea a lui Ţuţu.

Nu am nimic cu băiatul ăsta, săracu e vai de el şi sincer cred că o să fie în continuare. Habar n-are în ce s-a băgat, habar n-are că s-a vândut pentru toată viaţa mogulului, care nu va face decât să stoarcă bani de pe urma lui şi apoi să-l lase de izbelişte.

Dacă este să fim serioşi, acest Adrian Ţuţu nu prea are faţă comercială, deci un super bărbat nu o să facă din el, de lălăit, lălăie, dar ce face el poate să facă oricine. Nu ştiu exact care a fost strategia pe termen lung a Pro-ului, atunci când a decis să-l scoată pe el câştigător, pentru că, fraţilor, prosteala asta cu telespectatorii au votat, mi se pare de toată jena.

În această finală anunţată şi mediatizată cu surle şi trâmbiţe, aşa cum numai Pro-ul ştie să facă, chiar au existat oameni talentaţi.

Vezi Rebeca Neacşu, vezi Valentin Dinu, vezi Narcis Ianău... Oare de nu a câştigat niciunul dintre ei? Eu aş avea o explicaţie... Rebeca e micuţă, ce să faci cu ea, dacă-i pui tanga şi fustă scurtă, nu atrage pe nimeni. Narcis Ianău este prea la locul lui, iar muzica pe care o face el este pentru oameni deştepţi în cap. Valentin Dinu are familie, copil, e naşpa, pentru că nu pot inventa poveşti de dragoste siropoase, pe spatele lui,  doar de dragul audienţei. Vezi cazurile Andreea Bălan - Petrişor, Adela Popescu - Dan Bordeianu sau, din nou, Adela Popescu - Radu Vâlcan!!!

Aşadar, m-am convins încă o dată, dacă mai era nevoie că OTV-ul este în floare, deghizat în haine de firmă şi sloganuri puternice.

Sfatul meu este să nu vă mai lăsaţi prostiţi de televizor.

Valentin Dinu - eşti cel mai tare!!!!!!

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Rebeca

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod