Regina parodiilor foto: 65 de imagini în care o actriţă ia vedetele peste picior

Celeste Barber, o actriţă de comedie din Australia, parodiază imaginile pe care vedetele le postează pe Instagram. Rar vezi atâta ironie la adresa starurilor!
Vă mai amintiţi de Celeste Barber, cea care reacrează într-un stil propriu şi foarte apreciat fotografiile postate de vedete pe reţelele de socializare? Ei bine, actriţa australiană de comedie s-a întors cu o nouă serie de imagini în care copiază ipostazele cu care starurile cuceresc o mulţime de like-uri.

De data aceasta, noua serie foto, intitulată #CelesteChallengeAccepted, parodiază vedete precum Beyonce, Kendall Jenner şi Bella Hadid. Deşi unele imagini cu care vedetele se prezintă pe Instagram sunt bine realizate şi se bucură de mare succes, Celeste le adaugă o doză de realism pentru a le aduce mai aproape de viaţa oamenilor obişnuiţi. Rezultatul este amuzant şi stârneşte multe zâmbete, ba chiar şi hohote de râs.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod