Rămâi şocat când îi vezi cum fac yoga! 20 de poze care îţi dau fiori

Te întrebi cum oare e posibil să facă aşa ceva! Sigur ai văzut şi tu poze cu dependenţii de yoga în ipostaze care parcă sfidează legile fizicii!
Graţie, flexibilitate şi multă forţă, acestea ar putea să fie trei dintre cuvintele care îţi vin în minte atunci când vezi un video sau fotografii cu oameni care fac yoga de multă vreme. Totul este de-a dreptul fascinant, iar tu rămâi mirată şi analizezi cum este posibil ca cineva să fie atât de flexibil. Chiar dacă unele persoane sunt flexibile din naştere, pentru multe este vorba de multă muncă şi practică care se derulează în spatele acelor fotografii perfecte.

Chiar dacă de cele mai multe ori aceste fotografii ne fascinează, există şi situaţii în care parcă se depăşeşte o anumite limită şi te şochează. Parcă sunt uşor terifiante unele ipostaze abordate de persoanele care practică yoga de mult timp şi ajung să aibă multă forţă şi flexibilitate.

Totul este fascinant până când vezi fotografii în care oamenii se contorsionează în fel şi chip, dându-ţi nişte fiori pe şira spinării. Astfel că oricât de perfecte ar fi aceste fotografii, uneori rămâi şocat când îi vezi cum fac yoga şi se contorsionează!

Iată 20 de fotografii cu dependenţii de yoga care parcă sfidează legile fizicii şi îţi dau fiori cu ipostazele în care sunt pozaţi! Îi admiri, dar te şochează în acelaşi timp!
27 Iunie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod