Maria, suedeza superbă care pilotează avioane şi cucereşte lumea cu Yoga

Maria Fagerström, în vârstă de 25 de ani, lucrează ca pilot pe curse de linie şi a creat un cult cu imaginile de pe Instagram în care face yoga.

Piloţii de avioane ajung uşor în centrul atenţiei, dar când la manşă se află o splendidă domnişoară suedeză de doar 25 de ani poţi crede că ai vedenii. Ei bine, nu-i vreun vis, asta e realitatea: Maria Fagerström este pilot pe curse comerciale şi îşi face meseria cu toată priceperea căpătată în şcoala de aviaţie.

Tânăra frumoasă nu este pasionată doar de zbor, ci şi de Yoga, şi postează cu regularitate fotografii spectaculoase pe Instagram, platformă pe care are 238.000 de urmăritori.

Combinaţia de selfie-uri făcute în cabina de pilotaj şi imagini glamour cu poziţii yoga din toate destinaţiile în care ajunge îi aduce în fiecare săptămână noi admiratori pe contul @mariathepilot, notează Daily Mail.

Originară din Lund, Suedia, blonda în vârstă de 25 de ani locuieşte în prezent în Insulele Canare. Şi-a câştigat notorietatea cu fotografiile de pe Instagram, dar a început să posteze după ce au convins-o colegele sale.

"Cel mai mult îmi place la reţelele de socializare faptul că te conectează cu oameni de peste tot, făcând lumea noastră uriaşă să pară mai mică.
Iubesc aviaţia şi fotografia de când mă ştiu şi cu ajutorul Instagram pot să combin cele două hobby-uri preferate, împărtăşind aventurile mele cu toată lumea"
, a explicat Maria Fagerström.

13 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod