"Prinţesa" uitată: Fiica ilegitimă de care a fugit Albert de Monaco

Jazmin se simte inspirată de bunica ei, Grace Kelly, fotografiată aici la nunta sa cu Prinţul Rainier al III-lea de Monaco


Când vine în Monaco, Jazmin îşi împarte timpul între evenimente importante, precum Marele Premiu de Formula 1 şi plimbările cu fraţii ei vitregi, cei doi gemeni ai cuplului princiar. Ea spune că îi place să fie sora lor mai mare

Mama Jazminei, Tamara, l-a cunoscut pe Albert în 1991, în timpul unei vacanţe pe Coasta de Azur. Prinţul a remarcat-o, în timp ce se amuza cu prietenele ei la un turneu de tenis şi a invitat-o la o petrecere.

Potrivit People,  au păstrat legătura după întoarcerea ei în Statele Unite, apoi ea a descoperit că era însărcinată. După ce a născut, prinţul n-a mai dat niciun semn, susţine mama Jazminei.

Tamara Rotolo s-a zbătut pentru a deschide procesul de paternitate. În 1993, când prinţul se afla într-o vizită în statul american Wyoming, ea s-a dus cu fiica sa, pe atunci în vârstă de 17 luni, să-i ceară socoteală. Abia pe 1 iunie 2006, când Jazmina ajunsese la 14 ani, Albert a recunoscut că e fiica lui, susţinând că a vrut să-i protejeze identitatea până devenea majoră.

Ca şi Grace, Jazmin a copilărit în Statele Unite, notează Daily Mail.
Născută în Palm Springs şi crescută în Palm Desert şi Orange County, a avut o copilărie liniştită. A învăţat la o şcoală catolică, a jucat pe postul de vârf în echipa de baschet a clasei sale, şi, asemenea buncii sale, a manifestat o atracţie timpurie pentru scenă - a făcut parte din corul bisericii şi a jucat în scenete la şcoală.

Jazmin spune că nu şi-a văzut tatăl până la 11 ani, când a vizitat Monaco pentru prima oară. Acela a fost, spune ea, momentul care a redefinit pentru totdeauna relaţia dintre ei.
"Am vrut atunci să iau legătura cu tatăl meu, să-l cunosc şi să mă cunoscă. Nefiind în preajma lui, mi-a lipsit asta. E minunat că s-a întâmplat când s-a întâmplat şi de atunci ne bucurăm de o relaţie excelentă", a explicat tânăra în interviu publicat de Harper's Bazaar.

Jazmin ţine legătura şi cu fratele ei vitreg, Alexandre Coste Grimaldi, şi se înţelege foarte bine cu verişoara ei, Pauline Ducret (21 de ani), fiica Prinţesei Stephanie.

Încă de când avea doar 14 ani, ea a fondat Fondul Jazmin, axat pe strângerea de fonduri pentru susţinerea şcolilor şi a unităţilor medicale din satele Insulelor Fiji.
O preocupare potrivită pentru o prinţesă, chiar şi nelegitimă.


Foto: Harper's Bazaar, Hepta, AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod