Povestea prinţesei care renunţă la privilegii ca să se mărite din dragoste

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Prinţesa Mako a Japoniei, în vârstă de 25 de ani, nepoata împăratului Akihito, va renunţa la statutul ei ales şi se va căsători cu Kei Komuro, un tânăr absolvent de drept, angajat la o firmă de avocatură.

Dragostea este mai puternică decât "sângele albastru". Asta demonstrează prinţesa Mako a Japoniei, care se va căsători cu iubitul său, Kei Komuro, un tânăr căruia îi place să schieze, să cânte la vioară şi să gătească.

În clipa în care va spune "Da", Mako nu va mai fi prinţesă, întrucât, potrivit legii imperiale, femeile din familia imperială își pierd statutul de membri ai casei regale dacă se căsătoresc cu o persoană care nu aparține unei familii regale.

Ea va fi elieberată din orice serviciu princiar şi îşi va pierde statutul ales, devenind un simplu cetăţean.

Cu toate acestea, părinţii tinerei, prințul Akishino și soția sa Kiko, par fericiți cu anunțul logodnei. Prințesa Mako este prima dintre cei patru nepoți ai împăratului Akihito și ai soției sale, împărăteasa Michiko, care se logodește.


Cei doi au fost colegi de facultate la Universitatea Creştină din Tokio. Mako l-a cunoscut pe Kei Komuro în urmă cu cinci ani, într-un restaurant din Tokio, unde au discutat despre posibilitatea de a-şi continua studiile în străinătate, şi au continuat să se întâlnească în lunile următoare.

Komuro a lucrat în domeniul turismului, promovând plajele Shonan din prefectura Kanagawa.


Potrivit tradiţiei, în Japonia femeile nu pot urca pe tron. Tatăl lui Mako şi fratele ei mai mic sunt succesorii Împăratului Akihito, dar înaintea lor se situează unchiul tinerei, prinţul moştenitor Naruhito, primul pe linie succesorală.

Până la nuntă va trebui parcurs un proces care implică un ritual, scrie Daily Mail.
Mai întâi va exista un anunţ oficial, echivalentul logodnei, iar data nunţii va fi fixată când cei doi vor înainta împăratului şi împărătesei o scrisoare formală. Potrivit televiziunii publice NHK, Mako l-a prezentat deja pe Komuro părinţilor ei, iar aceştia au fost de acord cu relaţia lor.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • moi pe 18 Mai 2017, 19:03
    ?

    ete ma .

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod