Sânziana Buruiană nu mai are iubit, iar Nicoleta Luciu nu-şi face griji din cauza silicoanelor

După o relaţie care a durat aproape un an, Sânziana şi Cătălin s-au despărţit. El spune că ea l-a înşelat şi din acest motiv a părăsit-o. Ea susţine că el era prea gelos şi nu mai

După o relaţie care a durat aproape un an, Sânziana şi Cătălin s-au despărţit. El spune că ea l-a înşelat şi din acest motiv a părăsit-o. Ea susţine că el era prea gelos şi nu mai suporta scandalurile. Care sunt motivele despărţirii, numai ei ştiu. Însă, un lucru este cert: Sânzi şi Răţoi nu mai formează un cuplu, potrivit ziarului Click.

Rămasă singură de ceva vreme, Adelina Pestriţu s-a apucat să studieze istoria masonieriei. Ba mai mult, bruneta a renunţat la cluburi şi preferă să stea în casă şi să citească. "Am auzit vorbindu-se despre francomasonierie şi am devenit curioasă. Fiind vorba despre o societate secretă, m-a fascinat. Pe mine mă atrage tot ceea ce este secret. Plus că vreau să mă ocup mai mult de mine, să aflu lucruri noi. E mai interesant să stau să citesc decât să merg prin cluburi", a povestit Adelina, pentru Cancan.

Nicoleta Luciu nu-şi face griji că participarea la emisiunea "Dansez pentru tine" îi va afecta silicoanele. Şi chiar dacă s-au găsit chirurgi esteticieni care au declarat că e prea curând ca Nicoleta să se supună unui astfel de efort, atât medicul care a operat-o, cât şi vedeta susţin că nu există nici un pericol. "Voi avea grijă să nu mă accidentez. Ştiu să mă feresc şi să fac lucruri care să-mi protejeze această zonă. În plus, medicul mi-a spus ce este ok să fac şi ce nu", a declarat Nicoleta pentru Libertatea.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod