Adelina Pestriţu s-a întors la fostul iubit, iar Inna a început să facă celulită

Deşi se bătea cu pumnii în piept că nu-l va ierta pentru că i-a fost infidel, Adelina Pestriţu pare că s-a răzgândit şi s-a întors în braţele lui Răzvan Ispas. După câteva luni de

Deşi se bătea cu pumnii în piept că nu-l va ierta pentru că i-a fost infidel, Adelina Pestriţu pare că s-a răzgândit şi s-a întors în braţele lui Răzvan Ispas. După câteva luni de pauză, cei doi au fost surprinşi ţinându-se de mână şi comportându-se din nou ca un cuplu.

Fosta doamnă Vârciu a fost urmărită tot timpul de ghinioane în dragoste. După divorţ părea că şi-a găsit liniştea în braţele lui Răzvan Ispas, dar nu a durat mult şi a aflat că acesta o înşela chiar cu fosta lui iubită, Raluca Tănase.

Frumoasa brunetă a declarat atunci că nu îi va ierta infidelitatea niciodată şi a urmat inevitabila despărţire. Zile trecute, însă, cei doi au fost fotografiaţi de paparazzi Cancan pe Centrul Vechi ţinându-se de mână, Adelina Pestriţu având şi un buchet imens de trandafiri primiţi de la iubitul său. Cei doi au afişat o veselie ce arata că şi-au rezolvat problemele şi că şi-au reluat relaţia.

Inna ne-a obişnuit cu prezenţa ei permanentă pe Facebook şi ne ţine la curent tot timpul cu activităţile şi cu imaginea ei.

De curând, artista a postat pe pagina ei personală o fotografie care îi pune în evidenţă picioarele, dar nu într-un mod pozitiv. Deşi este slabă, Inna dă semne că celulita începe să-i invadeze corpul.

Proaspăt apărută pe piaţa muzicală, Oana Matache, sora Deliei Matache, şi-a început cu stângul cariera mult visată. Invitată la emisiunea "Neaţa cu Răzvan şi Dani", tânăra a făcut un playback de toată "frumuseţea" pentru prima sa piesă. Deşi melodia a apărut de ceva vreme, Oana a părut că nu a învăţat nici până acum versurile şi nici nu prea se descurcă cu microfonul.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod