Oana Zăvoranu revine la TV, iar Andreea Tonciu s-a împăcat cu Nicolae Mitea

Pentru toţi fanii "Queridei" am o veste foarte bună! Zăvoranca va avea, din toamnă, emisiune la Antena 1. Mai mult, Oana va juca şi într-un film. Iar o altă veste şi mai bună este că Andreea
Pentru toţi fanii "Queridei" am o veste foarte bună! Zăvoranca va avea, din toamnă, emisiune la Antena 1. Mai mult, Oana va juca şi într-un film. Iar o altă veste şi mai bună este că Andreea Tonciu s-a împăcat cu Mitea.
Bruneta a bătut palma cu postul tv Antena 1, unde o vom vedea începând din această toamnă. Conducerea postului i-a pregătit două emisiuni, dar şi un rol într-un film ce se va difuza începând din această toamnă. Conform unor surse din anturajul vedetei, contractul valoros semnat de Oana ajunge la 10.000 de euro.
"Pot să confirm că acest contract cu Antena este extrem de avantajos şi flatant. Include două emisiuni şi rolul principal într-un serial din toamnă. Dumnezeu îmi face dreptate", a declarat Oana, pentru ziarul Click.
Andreea Tonciu şi-a sărbătorit împlinirea celor 26 de ani doar alături de prieteni. Nicolae Mitea nu i-a fost alături, căci în urmă cu două săptămâni cei doi s-au certat. Totuşi, sportivul n-a putut trece cu vederea aniversarea ei, aşa că i-a trimis un buchet de flori.
Gestul a dat-o pe spate pe Tonciu şi a doua zi după chef l-a reprimit în patul ei. "M-am împăcat cu Nicky, m-au impresionat florile de la el", a declarat Tonciu, pentru Click.
Oana Roman a recunoscut că are un mare regret că nu şi-a întemeiat o familie la momentul potrivit. Oana Roman mărturiseşte că, în ciuda aparenţelor, este un om care nu are tupeu şi că nu are curaj să ceară ce i se cuvine. "Cred că, de multe ori mă subapreciez. Sunt prea naivă şi încă mai cred în oameni, cred că, dacă eu sunt dreaptă şi cinstită, aşa sunt şi cei din jurul meu şi de multe ori nu e aşa", a spus Oana Roman în cadrul unui interviu acordat site-ului woman2woman.ro.
Întrebată care este cel mai mare regret al ei, Oana Roman a fost sinceră şi a recunoscut: "Nu m-am căsătorit şi nu am făcut copil atunci când trebuia, cu bărbatul care m-a iubit cel mai mult".
bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod