Brigitte Sfăt, confundată cu Amalia Năstase, iar Monica Gabor a renunţat la hainele sexy de dragul iubitului

Indiferent ce face, Brigitte Sfăt nu reuşeşte să iasă din umbra Amaliei Năstase. Toată lumea o confundă cu fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Mai mult, atunci când nu e confundată cu
Indiferent ce face, Brigitte Sfăt nu reuşeşte să iasă din umbra Amaliei Năstase. Toată lumea o confundă cu fosta nevastă a lui Ilie Năstase. Mai mult, atunci când nu e confundată cu Amalia, Brigitte este comparată cu aceasta, iar partea cea mai rea, pentru domnişoara Sfăt, este că Amalia iese mereu în avantaj. Monica Gabor nu se mai îmbracă în haine sexy de când s-a îndrăgostit de Mr Pink. Ca să nu aibă scandal în casă cu iubitul asiatic, Moni iese la evenimente în ţinute serioase. Despre cele două brunete vom vorbi azi, dar şi despre o altă vedetă care vrea să-şi pună silicoane, dar îi este teamă de consecinţe.
Brigitte Sfăt nu reuşeşte să "scape" de Amalia Năstase nici pe meleaguri strănie.
Zilele acestea, cuplul Năstase şi-a făcut apariţia pe covorul roşu al Festivalului de film de la Cannes. Însă, pentru Brigitte evenimentul a fost umbrit de o întâmplare neplăcută. Reprezentanţii presei străine au confundat-o cu Amalia Năstase, fosta soţie a tenismanului. Nu este pentru prima oară când este nevoită să trecă printr-o situaţie atât de jenantă, ea fiind luată frecvent în ultima vreme, drept Amalia. Reprezentanţii presei internaţionale par să nu ştie de divorţul celor doi, deci cu atât mai mult nu sunt la curent cu numele noii femei din viaţa lui Năstase.
Pentru a treia oară în numai un an şi jumătate, Brigitte a fost numită de presa străină Amalia, nume care o scoate din sărite pe timişoreancă.
Incindentul a avut loc sâmbătă, pe covorul roşu al Festivalului de film de la Cannes, acolo unde Brigitte şi Ilie au mers la premiera filmului "După dealuri", în regia lui Cristian Mungiu, potrivit ziarului Click!
Monica Gabor nu se mai îmbracă în haine sexy de când s-a îndrăgostit de Mr Pink. Ca să nu aibă scandal în casă cu iubitul asiatic, Moni iese la evenimente numai în ţinute serioase.
Se pare că, Mr Pink este un bărbat măcinat de gelozie, mai ales atunci când vedeta se află în România.
Ca să nu-l supere, Moni iese, mai nou, la evenimente în ţinute foarte serioase. Săptămâna trecută, la un eveniment monden, Moni a venit îmbrăcată într-o rochie clasică, cu nasturi încheiaţi până la gât.
Mădălina Pamfile îşi doreşte silicoane, însă îi este teamă de consecinţe."Nu am voie să fac topless, nu am voie la soare, nu am voie să fac nimic cam o lună şi asta este grav." Asistenta tv de 19 ani a povestit şi despre vizita la medic, unde a trecut prin momente jenante, când a tebuit să fie consultată şi palpată de către chirurg: "mi-a fost foarte ruşine".
Până în momentul în care îşi va lua inima în dinţi şi va ajunge la bisturiul medicului, asistenta lui Dan Capatos şi-a tatuat buzele. Totuşi, visul ei este acela de a-şi mări bustul: "Vreau să-mi pun ţâţele", mai ales că are şi argumente: "Am umerii mari şi sunt înaltă".
bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod