Bianca Drăguşanu se pozează prin casă, iar Inna a rămas fără voce

Nu trece nicio zi fără ca Bianca să se pozeze în ipostaze sexy şi să le pună pe Facebook. Fără dar şi poate, roşcata este dependentă de apariţiile în presa mondenă. De când a

Nu trece nicio zi fără ca Bianca să se pozeze în ipostaze sexy şi să le pună pe Facebook. Fără dar şi poate, roşcata este dependentă de apariţiile în presa mondenă.

De când a rămas singură, fosta asistentă de televiziune se plictiseşte îngrozitor. Nu de alta, dar nu trece o zi fără ca Bianca să se pozeze, prin casă, îmbrăcată sumar. Şi cum o poză neadmirată nu valorează nimic, roşcata le postează pe pagina ei de Facebook în speranţa că va atrage cât mai multe like-uri, potrivit ziarului Cancan.

În acest weekend, Inna a susţinut un concert la Timişoara. Artista a acceptat să cânte la "Ziua Timişoarei" pentru 15.000 de euro, sumă pe care a hotărât să o doneze unor copii bolnavi de diabet, potrivit Cancan.
Inna s-a simţit foarte bine la Timişoara şi a ţinut să spună că la finalul concertului a rămas fără voce. "Este extraordinar la Timişoara, foarte frumos, nu mai am voce. Asta nu este un lucru bun pentru mine, este un lucru bun pentru oameni, că aşa îşi dau seama cât îi iubesc", a spus cântăreaţa.

Andreea Bălan şi-a scos socrii la masă, la un restaurant de fiţe din Capitală. Fotoreporterii Click i-au surprins pe Andreea şi pe iubitul său, Keo luând masa cu părinţii lui.

De şase ani de când este cuplată cu Keo, vedeta a fost auzită, spunând că are o relaţie foarte bună cu părinţii iubitului. Totuşi, cei patru nu se văd foarte des, deoarece părinţii lui Keo sunt stabiliţi din 1985 în Elveţia.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod