Andreea Bănică se pozează nemachiată, iar Oana Zăvoranu îşi apără identitatea pe Facebook

Nu există zi în care vedetele să nu ne informeze despre activităţile lor sau să-şi mai posteze câte o poză sexy pe Facebook. Andreea Bănică a postat o fotografie care a stârnit controverse

Nu există zi în care vedetele să nu ne informeze despre activităţile lor sau să-şi mai posteze câte o poză sexy pe Facebook. Andreea Bănică a postat o fotografie care a stârnit controverse în rândul admiratorilor.

Andreea a ţinut morţiş să-şi posteze pe Facebook o fotografie cu un comentariu: "Neaţa! Fără machiaj azi. Să aveţi o duminică fresh!". Contrastul între fotografie şi comentariul artistei a fost sesizat însă de cei mai atenţi dintre fani şi a fost aspru judecată de aceştia.

Vizibil machiată, cu ruj şi fond de ten, cântăreaţa se laudă că este naturală. "Ai ruj şi fond de ten. Prin fără machiaj eu înţeleg altceva, mă rog", "Tot urâtă eşti", "Nu semeni deloc cu Andreea pe care o vedem pe scenă", sunt doar câteva dintre comentariile acide pe care le-a primit Andreea pe reţeaua de socializare.

Şi Oana Zăvoranu are probleme cu Facebook-ul. După ce a mai avut astfel de probleme, fosta soţie a lui Pepe este din nou nervoasă că i-a fost furată identitatea virtuală.

"Vă rog din suflet să nu mai trimiteţi mesaje sau să daţi like-uri unui psihopat care are o pagină de Facebook cu o poză identică cu asta, dar are şi aproximativ 800 like-uri în plus! Sunt peste 150 pagini de Facebook FAKE Oana Zăvoranu care îşi bat joc de voi, fanii mei, cărora voi, neştiind, le trimiteţi mesaje care nu ajung niciodată la mine. Vă rog raportaţi pagina care are o poză identică, astfel încât să nu mai permiteţi ca un dement din cine ştie ce raţiuni bolnave să se poată folosi de numele meu în cine ştie ce scopuri elucubrante", este mesajul pe care Oana îl transmite fanilor pe pagina ei oficiala.

Simona Sensual, deşi aflată în vacanţă la mare, nu a uitat de referendum.

Sâmbătă seara, blondina a anunţat pe Facebook că îşi pregăteşte costumul de baie pentru vot. Acest lucru ne arată că Simona este patrioată şi că, în drum spre plaja a făcut o mică oprire ca să voteze.

bibi-cruduanu
bibi-cruduanu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod