Cum ne relaxăm cu ajutorul unui Pink Box şi un ceai?

Mulți au impresia că pentru relaxare este nevoie de o oră la SPA, o excursie în munți, într-o cabană ferită de civilizație sau poate chiar de o ședință la psiholog. Deja ne complicăm doar

Mulți au impresia că pentru relaxare este nevoie de o oră la SPA, o excursie în munți, într-o cabană ferită de civilizație sau poate chiar de o ședință la psiholog. Deja ne complicăm doar cu definiția relaxării și ajungem la polul opus: stresul cu planificările.

V-ați gândit că pentru o pauză de la activitățile zilnice aveți nevoie doar de 2 lucruri: o atmosferă relaxantă și o cană de ceai?
Atmosfera se poate rezuma doar la măsuța de pe balcon sau terasă și un playlist chill, poate un jazz latin.

Nici ceaiul nu este greu de ales dacă știi unde să-l cauți: Tea Forte ne prezintă o gamă variată de ceaiuri și infunzii speciale, proporționate perfect sub forma unei piramide mătăsoase.

Dacă prin intermediul Pink Box-ului din februarie ați avut ocazia să gustați cele trei arome din gama Pyramid Grande Warming Joy, vă invit să analizați cu atenție selecția de infuzii Tea Forte, atât cele porționate individual, cât și ceaiurile vărsate.

Și pentru ca senzația de relaxare să dureze mai mult, ceaiurile trebuie savurate în cana ideală!

Cănile KATI au dimensiunea ideală pentru o porție copioasă de ceai, iar datorita celor 2 pereți dubli din ceramică din care sunt alcăuite, ceaiul se păstrează fierbinte.

În plus, aceştia  oferă un confort sporit în manevrare, exteriorul păstrând temperatura ambientală. Cu un imprimeu pictat superb și design minimalist, cănile KATI sunt perfect atât pentru clipa noastră de relaxare, cât și pentru a fi oferite cadou.

pinkbox
pinkbox
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod