Trebuie să încerci aceste 3 sisteme de ruletă online cu volatilitate redusă – tu le ştiai?

Jocul de ruletă este fără îndoială vedeta jocurilor de cazino. Este un joc care refuză să îmbătrânească şi care este gratulat de către fani cu apelativul de regină a jocurilor de masă din orice cazino online sau fizic ai alege să joci.
Este cu adevărat ceva magic ori de câte ori bila este aruncată de dealer pe roata ruletei în căutarea buzunarului câştigător. Şi dacă eşti fan al acestui joc atât de popular atunci în mod cert că te interesează cele 3 sisteme de ruletă cu volatilitate redusă pe care ţi le propunem mai jos, deci urmăreşte-ne cu atenţie.
 

Sistemul de ruletă 2-1-2

 
De când ruleta a fost inventată necesitatea de a juca într-un anumit sistem care să îţi aducă avantaj a intrat în atenţia jucătorilor. Din fericire ruleta a atras mulţi matematicieni ai vremii aşa că aceştia nu au ezitat să pună la punct diverse strategii de joc.
 
Toate aceste strategii au un numitor comun, îşi propun să îţi aducă un câştig pe termen lung, dacă le aplici în mod corect paşii de pariere. Şi strategia de pariere 2-1-2, cunoscută şi sub numele de strategie Manhattan, exact asta îţi şi propune.
Este exact ca şi atunci când primeşti ponturi pariuri, le pui pe bilet exact aşa cum ţi-au fost distribuite. În strategia Manhattan trebuie să respecţi procedura de pariere şi să o tratezi exact ca pe un pont de pariere, adică să nu faci nici o completare care să nu respecte paşii de pariere.
 
Şi este simplu să faci acest lucru, strategia de pariere 2-1-2 se bazează pe respectarea acestui sistem, deloc complicat de pus în practică.
Dacă eşti la o masă de ruletă unde miza minimă este de 10 RON, raportează-te la aceasta.
În strategia Manhattan trebuie să stabileşti o unitate de pariere care în acest caz este de 10 RON. Acum că ştii, vei debuta cu un prim pariu conform strategiei, adică vei paria 2 unităţi, care traduse în bani reali înseamnă 20 de RON.
Poate ţi se va părea ciudat, dar în caz de câştig următorul pariu se diminuează la o unitate, adică ajungi la 10 RON. Îl câştigi şi pe acesta, pariezi dublul, adică 20 RON. De aici înainte însă vei paria de fiecare dată câte o unitate suplimentară dacă câştigi.
 
Ai câştigat pariul de 20 de RON, următorul va fi de 30 de RON. Îl câştigi şi pe acesta, pariezi 40 de RON. Şirul de adăugare de unităţi de pariere încetează cu prima pierdere, caz în care te vei întoarce la şirul de pariere 2-1-2.
 

Sistemul Paroli în 4 paşi

 
Strategia Paroli mai este cunoscută de către jucătorii cu experienţă şi sub denumirea de strategia Martingale inversată. Explicaţia este una ca se poate de simplă, vei aplica paşi de pariere invers decât cei promovaţi de Martingale.
 
Cu alte cuvinte dacă strategia Martingale it spunea să dublezi pariul după fiecare pierdere, Paroli sugerează să faci exact pe dos.
Vei stabili o sumă iniţială de pariere şi în caz de câştig vei dubla de fiecare dată următorul pariu.
 
Dar cum nu poţi duce şirul de pariuri câştigătoare până la infinit vei experimenta în mod cert şi un pariu necâştigător. Ei bine, în acest caz vei sista şirul de pariere care îţi cere dublarea şi te vei întoarce la şirul iniţial.
 
După cum poţi realiza, acest sistem de pariere are un mare defect, poţi înregistra câştiguri doar dacă te opreşti după primul pariu câştigător. Dar cum vrei să stai în joc ceva mai mult timp este sigur că vei merge mai mult decât un singur pariu.
 
Şi în acest caz va trebui să discerni cât se poate de rapid, te opreşti după un şir de victorii şi te mulţumeşti cu un câştig mic sau rişti să pierzi şi te întorci din nou la pariul iniţial. Tocmai de aceea varianta Paroli în 4 paşi este cea mai indicată, ai parte de 4 câştiguri consecutive întoarce-te la pariul de bază. 
 
Este adevărat că îţi doreşti victorii după victorii dar de ce să forţezi mana norocului atunci când nu trebuie. Imaginează-ţi că ai un şir de victorii consecutive şi ajungi să pariezi o sumă mare pe care o pierzi.
Nu ai nici un plus, aşa că aplică strategia în 4 paşi şi cu siguranţă că vei avea întotdeauna în cont ceva bani în plus.
 

Sistemul D’Alembert

 
În cazul în care te preocupă constant bugetul tău de joc, atunci acest sistem de pariere este cel mai potrivit pentru tine. Se aplică de minune la jocul de ruletă dar îl poţi folosi cu aceeaşi încredere şi la jocul de blackjack sau la cel de baccarat.
Strategia în sine este puţin agresivă, aşadar vei avea tot timpul controlul asupra bugetului tău financiar. Ca şi la celelalte sisteme de pariere va trebui să stabileşti o unitate de măsură, adică un pariu de bază ca cel de 10 RON exemplificat mai sus.
 
Şi iată cum vei paria! O să debutezi cu un pariu de 10 RON şi în cazul în care îl câştigi rămâi constant, adică următorul pariu este tot în valoare de 10 RON. Îl câştigi şi pe acesta, nu dublezi, pariezi tot 10 RON.
 
Până acum ai reuşit în 3 pariuri succesive câştigătoare şi ai în cont 30 de RON în plus. În acest moment îţi poţi permite dublarea, caz în care vei paria 20 de RON. Îi pierzi, ai pe plus 10 RON, care oricât de puţin ar însemna este tot un câştig!
Dar dacă câştigi, mai adaugi la cei 30 de RON câştigaţi anterior încă 20, adică ai ajuns la un plus de 50 de RON.
Poţi merge în această direcţie, pariind dublul celor 20 de RON, adică 40 de RON. Dacă îl pierzi, rămâi în cont tot cu acei 10 RON suplimentari, dar dacă câştigi deja ai ajuns la un plus de 90 de RON. Trebuie doar să ştii când să te opreşti şi să nu forţezi prea tare mâna destinului!
 

Concluzie

 
Dacă ruleta este jocul tău preferat ar fi cazul să îţi îmbunătăţeşti cât mai repede şansele de succes. Aplică ce strategie vrei din cele enumerate mai sus, dar numai dacă consideri că ţi se potriveşte. Joacă responsabil, nu exagera şi respectă paşii de pariere pentru fiecare strategie în parte, singura modalitate pentru ca la sfârşitul unei sesiuni de pariere să te ridici victorios de la masa de joc! 
 


 


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod