Omul care și-a făcut singur o casă din 11 containere: Interiorul este uimitor

Un designer și-a făcut casa visurilor sale din 11 containere. Interiorul are 232 de metri pătrați și te ia prin surprindere.
Când vine vorba despre o casă de vis, oamenii au viziuni diferite. Unii visează la o locuință imensă, cu multe camere și neapărat cu piscină, alții se imaginează într-o vilă pe malul mării, alții s-ar mulțumi și cu o cabană undeva la munte, în mijlocul unei păduri de brazi. Fiecare are o idee diferită despre casa visurilor sale.

Sunt, însă, și oameni care își doresc o casă așa cum nu mai există. De exemplu, o casă din containere. Din 11 containere, mai precis. Așa ceva chiar nu mai există și excat asta a construit designerul Will Breaux, care se mândrește nevoie-mare cu locuința lui ieșită din comun.
Are și de ce - el susține că deține cea mai mare casă din lume realizată din containere.

Cum și-a făcut singur casa din 11 containere


Situată în Houston, SUA, locuința pare făcută din piese de lego: cele 11 containere au fost asamblate astfel încât să creeze o structură cu trei etaje, inclusiv cu o terasă, oferind o suprafață utilă de 232 de mtri pătrați.

Breaux își dorea încă de la începutul anilor 2000 să construiască o casă, dar i-a luat foarte mult timp să găsească pe cineva care să-i ofere exact ce căuta el, așa că s-a ocupat singur de acest proiect.

"Am început să mă uit la proiecte care erau făcute așa cum îmi place mie.
Am găsit până la urmă pe cineva care avea o echipă de familie și le-am cerut să-mi ridice o construcție cu trei etaje pe terenul disponibil. După luni în șir în care ne-am învârtit în loc, a trebuit să renunț la ei pentru că nu voiau să-mi ofere ce le-am cerut eu. Așa a început, cam prin 2011, provocarea de a-mi proiecta singur casa"
, povestește Breaux pe blogul său.

Containerele au niște avantaje imbatabile


Omul a avut ideea de a face o casă din containere cu mulți ani înainte ca această soluție să devină atât de întâlnită.
De ce a vrut containere? Simplu: "Containerele maritime sunt solide, ignifuge și au caracteristici comune", explică el.

Totuși, Breaux care nu este constructor de meserie, nu știa cât o să-i ia ca să-și vadă visul împlinit. În schimb, era foarte determinat. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să creeze o machetă 3D a casei. După mai multe ore pe care le-a petrecut învățând totul despre construirea unei case și despre containere, Breaux a trecut la treabă, folosindu-și banii strânși și cunoștințele.
Acum casa arată așa cum își dorea el. Iar dacă pe dinafară nu pare cine știe ce, interiorul te ia prin surprindere!


Foto: Bored Panda
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod