Lumea e frumoasă: Cele mai bune imagini din concursul Sony World Photography Awards 2021

Oricine, amator sau profesionist, se poate înscrie în concursul organizat de Sony. Ca în fiecare an, juriul va avea o misiune dificilă, fiindcă imaginile participante sunt foarte reușite.
În fiecare an, concursul Sony World Photography Awards reunește cele mai bune imagini, realizate de fotografi amatori și profesioniști din toată lumea. Grupate pe categorii tematice precum fotografie stradală, peisaj, lifestyle, mișcare, natură și călătorie, instantaneele înscrise în competiție pun juriul la mare încercare - standardele de calitate sunt foarte ridicate și aproape că fiecare imagine ar merita un premiu.

Câștigătorii ediției din 2021 vor fi anunțați în aprilie, dar până atunci ne putem bucura ochii și sufletul cu câteva dintre imaginile care au mari șanse să cucerească juriul.
Cotidianul britanic Daily Mail a selectat câteva fotografii impresionante, printre care un fulger deasupra unui câmp de lavandă, o imagine superbă a satului austriac care a inspirat povestea din "Frozen" și un cadru care surprinde o turmă de oi mânată de ciobani pe o șosea din Polonia, pe drumul de la munte la șes.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod