Distracție maximă: 20 de copii care imită emoji-ul preferat

Vrei să faci un copil să se distreze ușor? Pune-l să imite un emoji! Sau chiar mai multe! Și ai grijă să-l pozezi, ca să se distreze toată lumea!
Ce poate fi mai simplu decât să lași un copil să imite sau să se strâmbe. Să se exprime, să râdă, să fie amuzant, să fie fericit - orice copil ar trebui să se poată bucura de astfel de momente. Probabil că din cele mai vechi timpuri, când oamenii nu aveau atâtea mijloace de comunicare și de divertisment ca acum, să stea lângă copiii lor și să se amuze privindu-se cum imită diverse personaje sau animale ori cum se strâmbă a fost una dintre cele mai simple și mai importante moduri de joacă.


Expresivitatea chipului uman este nelimitată, dar astăzi, când foarte mulți copii stau cu ochii "lipiți" de ecranele telefoanelor și tabletelor, acest tip de interacțiune a cam dispărut.

Mamă a doi copii, fotografa britanică Abi Moore știe că e greu să concureze pentru atenția lor cu YouTube și consolele de jocuri. Abi a realizat cât de diferită este copilăria acestora de cea pe care ea a trăit-o în anii '80 - câteodată, cu toată tehnologia cu care aproape că se nasc în brațe, copiii de azi par că sunt din altă lume când încerci să-i aduci la realitate și îți dau senzația că vorbesc altă limbă.

Ei bine, comunicarea lor, plină de prescurtări forțate și termeni tehnici, se bazează în mare parte pe limbajul universal al semnelor emoji.


Amuzante și pline de culoare, acestea au devenit o sursă de inspirație pentru Abi, specializată în portrete de copii. Ea a pus la cale o ședință foto în care protagoniștii, copiii săi și prietenii lor, au imitat emoji-urile preferate. A ieșit o distracție pe cinste și o serie de imagini care surprind chipurile expresive ale copiilor. Imaginile publicate pe site-ul autoarei acestui proiect au fost preluate de Bored Panda. Iată cum arată niște emoji vii!

Notă: titlurile emoji-urilor interpretate au fost păstrate cu denumirea lor de origine din limba engleză.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod