Cele mai bune imagini din 2020 premiate la International Photography Awards: Juriul a avut o misiune grea

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Ediția din acest an a concursului foto International Photography Awards a premiat cele mai bune instantanee realizate de fotografi din întreaga lume. Iată care au fost alegerile juriului!
Peste 13.000 de imagini au fost înscrise în ediția 2020 a concursului International Photography Awards. Juriul a avut sarcina foarte dificilă de a desemna câștigătoarele celor 13 categorii ale competiției, selectând învingătorii dintr-o multitudine de stiluri și genuri.

"În aceste vremuri fără precedent, imaginile din acest an reflectă una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă generația noastră - un eveniment care a afectat fiecare om de pe Pământ într-un fel", a declarat Hossein Farmani, fondatorul și președintele IPA, referindu-se la pandemia de COVID-19.
"Am putut vedea cum fotografia a acoperit pandemia sau cum lumea s-a ridicat împotriva nedreptății - imaginile surprinse sunt impresionante. Pot spune cu ușurință că acestea sunt cele mai bune imagini pe care le-am văzut în ultimele decenii", a adăugat el.

Fiecare fotografie are în spatele ei o poveste pe care o puteți descoperi pe Bored Panda sau pe site-ul competiției International Photography Awards. Iată cele mai bune imagini premiate în acest an!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod