O ţară ca-n basme: Imaginile care arată de ce „Game of Thrones“ se filmează în Islanda

Relieful variat şi peisajele incredibile i-au convins pe producătorii popularului serial să filmeze în Islanda. Aceste imagini vorbesc de la sine.
În orice top al celor mai frumoase ţări Islanda ocupă un loc fruntaş. E un tărâm fabulos, cu un relief fantastic, ce pare desprins din basme şi nu-i de mirare că multe dintre poveştile fantasy ecranizate în ultimii ani au fost filmate aici - natura a creat în Islanda cele mai spectaculoase decoruri care pot rivaliza cu orice poate fi creat cu efecte digitale de ultimă oră.

Islanda e un basm în sine. E o poveste adevărată despre îmbinarea perfectă între pământ şi apă, o capodoperă a naturii care te subjugă cu forţa şi cu simplitatea sa.
Islanda este minunată din orice colţ o priveşti, iar dacă renunţi la tentaţia de a-i admira cerul pastelat în culori splendide, se revanşează cu nişte privelişti incredibile.

Albert Dros, un fotograf olandez, a surprins Islanda de sus, din cer. Într-o călătorie recentă pe care a făcut-o cu soţia lui, Serena Ho, el a decis să fotografieze Islanda altfel, aşa că a folosit avantajul perspectivei oferite de un avion.
Imaginile sale ponoramice care surprind peisajele superbe arată de ce Islanda nu încetează să seducă cohorte imense de turişti şi fotografi, dar şi de ce producătorii serialului "Urzeala Tronurilor" au ales să filmeze aici o parte din scenele care au cucerit milioane de fani.

Pentru cunoscători, Albert precizează că a folosit un aparat foto Sony A7R2 cu lentile Sony 16-35 f/2.8 GM şi un Canon 5DSr cu lentile Canon 24-70 f/2.8.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod