Miss Universe

O studentă la stomatologie a devenit Miss Universe. Ea e cea mai frumoasă femeie! - VIDEO

Iris Mittenaere, o studentă la stomatologie din Paris, a fost încoronată Miss Univers, devenind a doua franţuzoaică din istoria concursului de frumuseţe care câştigă titlul, dar şi prima câştigătoare de pe continentul european de peste un deceniu, informează Reuters.

Iris Mittenaere le-a devansat pe ce 85 aspirante la titlul de Miss Univers, în finala desfăşurată în Manila, Filipine, în cadrul celei de-a 65-a ediţii a galei, care a durat trei ore şi s-a concentrat asupra diversităţii şi abilităţilor femeilor de a depăşi obstacolele în viaţă, în ciuda suferinţelor la care sunt supuse, relatează Mediafax.

Pe locul al doilea s-a clasat Raquel Pelissier, reprezentanta statului Haiti, iar locul al treilea i-a revenit reprezentantei Columbiei, Andrea Tovar.

"Am fost foarte surprinsă că am câştigat, mă simt binecuvântată"
, a spus Iris, în vârstă de 24 de ani, care a pledat în competiţie pentru promovarea igienei dentare şi orale.

În discursul de după încoronare, Mittenaere a spus că vrea să meargă mai departe şi să promoveze educaţia copiilor şi a femeilor tinere.

"Miss Univers a fost un vis, fiecare fată vrea să fie Miss Univers...scena este uimitoare, totul este uimitor", a spus Iris, radiind de fericire în timpul conferinţe de presă de după victorie.

"Vreau să ajut oamenii, vreau să înţeleg oamenii, vreau să întâlnesc oameni, de aceea această competiţie este un vis pentru mine"
, a adăugat reprezentanta Franţei.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Ianuarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod