Colorare fără păr deteriorat? Acum este posibil cu tehnologia profesională OMEGAPLEX®!

Oamenii de știință au dezvoltat un complex activ, considerat a fi o revoluție printre produsele dedicate îngrijirii și colorării părului. Tehnologia OMEGAPLEX® conține acest complex activ care protejează părul împotriva deteriorării ce poate apărea în procesul de vopsire a părului. Astfel, imposibilul a devenit posibil: un păr vopsit și, în același timp, cu aspect sănătos și puternic.  

Până acum, produsele îmbunătățite cu tehnologia revolutionară erau disponibile doar în saloanele de coafură, considerate ultimul trend în materie de îngrijire și colorare a părului. Celebrități precum Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, dar și milioane de utilizatoare din întreaga lume, au declarat că sunt de-a dreptul impresionate de rezultatele produselor cu tehnologia revoluționară. Acest lucru indică faptul că noua tehnologie nu este doar un trend nou în materie de colorare și îngrijire a părului, ci reprezintă o adevărată revelație la nivel mondial.

Hairstyliști celebri și specialiști în colorarea și îngrijirea părului au testat tehnologia OMEGAPLEX®  şi s-au convins de rezultatele uimitoare ale acesteia încă de la prima utilizare.

Cum funcționează tehnologia OMEGAPLEX®?

Firul de păr este format din învelișul exterior (cuticula) și din nucleu (cortex), acesta fiind alcătuit din micro-legături care mențin fibrele împreună. Rezistența și suplețea părului depind de micro-legăturile din interiorul firului de păr. Aceste micro-legături se rup în timpul colorării, uscării părului sau a styling-ului. Tehnologia OMEGAPLEX® prezentă în colorant protejează micro-legăturile împotriva deteriorării în timpul vopsirii, sau decolorării părului. După vopsire, părul are un aspect sănătos şi puternic.

Aceasta este o tehnologie revoluționară OMEGAPLEX® pentru toate persoanele cărora le place să experimenteze diverse culori, sau doar să-și împrospăteze culoarea părului. Dacă până de curând multe dintre utilizatoare erau precaute şi se temeau să nu își deterioreze părul prin colorare, acum soluția din saloanele profesionale va fi disponibilă si la tine acasă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod