Mariana Bitang, „torționara“ Mariei Olaru. Cum explică bătăile primite de gimnastă

Maria Olaru carte
Cartea Mariei Olaru a provocat o amplă controversă


Octavian Bellu s-a declarat și el dezamăgit de ceea ce a scris Maria Olaru. "Mă întristează ceea ce aud. Am văzut că Maria şi-a ţinut un jurnal în care şi-a notat anumite lucruri. Ştiam că există în obiceiul gimnastelor să ţină un astfel de jurnal, dar chiar după atâtea vreme, un jurnal scris de un copil la 12 ani reprezintă viziunea pe care o avea despre viaţă de gimnastă la vârstă respectivă. Eu nu o să întru în polemică cu Maria Olaru.

Am muncit împreună şi rezultatele s-au văzut. Şi eu şi Maria suntem produsul unui sistem cu lumini şi umbre", a spus antrenorul.

"Eu nu-mi aduc aminte în 1994 să fi avut o ieşire violenţă. Un om de 95 de kilograme să lovească un copil e total deplasat. Amintirile sunt ale ei. Dacă a rămas doar cu atât din ce s-a întâmplat în perioada respectivă este problema Mariei. Pe mine mă doare. Noi pentru aceşti copii am fost şi mamă şi tată şi maseur de multe ori. Simt o anumită tristeţe pe care nu pot să mi-o reprim.
Eu am vrut să pregătesc aceşti copii că pe nişte oameni care să reziste la orice"
, a adăugat Octavian Bellu.

Între principiile dure și eficiente pe care cei doi antrenori au clădit succesul gimnasticii feminine românești și modul în care Maria Olaru vede sacrificiul pe care l-a făcut în anii în care era un copil de aur cu sufletul scofâlcit stăruie o întrebare la care toți trebuie să răspundem: a meritat?

Cartea „Prețul aurului. Sinceritate incomodă", scrisă de Maria Olaru, va fi lansată sâmbătă, 4 iunie, la Bookfest, in Centrul Expozițional ROMEXPO, începând cu ora 13.30.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Iunie 2016
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 7 Iun 2016, 14:10
    CONFIRMARE

    Andreea Raducan si Catalina Ponor confirma. Bravo, fetelor! http://adevarul.ro/news/sport/andreea-raducan-catalina-ponor-cei-25-ani-fost-plini-abuzuriu-1_57547b665ab6550cb8abbea2/index.html?ref=yfp

    0
    0

  • xyz pe 6 Iun 2016, 10:52
    PARERE

    @Me - ce-ai baut azi? Motive egoiste? Tu ai habar la cite abuzuri sunt supusi si sportivii? Vai de capul tau ala prost....

    0
    0

  • me pe 4 Iun 2016, 00:31
    Parerea Mea

    Nu cred ca minte, dar cred ca a scris cartea din motive egoiste...Sa speram ca se vinde, are senzational....de restul, cine vine din urma...nu prea ne mai pasa.

    0
    1

  • frantz pe 3 Iun 2016, 14:02
    dreptul

    nimeni nu are voie sa umileasca vre-un semen de-al sau. sa foloseasca metode barbare, metode de intimidare. DUPA SCANDALUL CU COPII (RUSINE BITANG SI BELU !) URMEAZA SCANDALUL DIN INTERIORUL BISERICII - O GOLANEALA PE CARE MAI NIMENI NU ARE CURAJUL SA O DEMASTE. POPONARI, VAGABONZI SI CURVARI, LINGAI, MINCINOSI, TAXAGII PE LUMANARI, LOCURI DE VECI...EHE CATE NU VOR IESI LA IVEALA

    5
    2

  • xyz pe 3 Iun 2016, 11:23
    ca in

    Ca in multe alte cazuri, adevarul este undeva la mijloc. Oricum se stie ce tratament aplica si Bela Karolyi gimnastelor sale, deci nu ma mira. Pretul aurului.... Mersi, mai bine ramin sarac....

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod