Iluzia grandorii: A făcut datorii de 10.000 de dolari ca să dea impresia că are o viaţă perfectă

Are 26 de ani şi este populară pe Instagram. Celebritatea a ameţit-o şi a făcut-o să acumuleze datorii pentru a crea iluzia că are o viaţă perfectă.

Lissette Calveiro se pricepe la PR şi marketing, dar asta nu-i neapărat un lucru bun pentru ea, fiindcă şi-a folosit cunoştinţele creând o iluzie în loc să le exploateze pentru a-şi îmbunătăţi viaţa reală. Care, la urma urmei, chiar nu era deloc rea - Lisette este influencer pe Instagram, are o mulţime de admiratori şi ar fi putut să-şi dezvolte pas cu pas popularitatea căpătată. Tentată de gustul succesului rapid şi cu orice preţ, ea a ars nişte etape şi a ajuns într-o situaţie dificilă.



Tânăra a ales să-şi prezinte povestea pentru ca toată lumea să ştie că dincolo de viaţa perfectă pe care ea a avut grijă să o zugrăvească în postările de pe reţeaua de socializare se ascunde un adevăr care costă scump.

La 20 de ani, Lisette a devenit influencer pe Instagram şi a început să cheltuiască mai mult decât câştiga pentru a-şi menţine un stil de viaţă pe care în mod normal nu şi-l permitea, dar care părea ideal pentru admiratorii ei. Cheltuia mult pe haine, călătorii, hoteluri, iar banii ieşeau din cont cu o viteză ameţitoare.
Când locuia cu părinţii, a reuşit să-şi mai gestioneze datoriile de pe cardul de credit, dar în 2016, după ce s-a mutat la New York, lucrurile au scăpat de sub control, relatează Bored Panda.

Lisette a realizat că direcţia pe care a apucat este greşită şi a avut puterea de a spune "stop". Intrase într-o spirală periculoasă doar pentru a le arăta altora că era altfel decât era ea cu adevărat. Totul era o minciună, dar această minciună o costa prea mult. Aşa că a tras linie şi s-a oprit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod