„Golanii“ simpatici. 3 chihuahua pozează ca nişte cocalari

"SuperDog": Una dintre imaginile hilare cu câini care au cucerit admiraţia zecilor de mii de urmăritori de pe Instagram


Lisa, care are doi copii şi este casnică, a înfiinţat contul acum un an şi este încântată de cât de repede a avut succes. Ea mai are un câine, un Staffie pe nume Sampson, pe care l-a fotografiat de câtevb ori, dar despre care spune că nu e atât de cooperant şi amuzant precum cei trei chihuahua, obişnuiţi să pozeze printre sticle de alcool şi trabucuri, ca nişte "băieţi de cartier".

Când a vorbit cu reporterul de la Daily Mail, contul de Instagram pe care Lisa îl admninistrează tocmai fusese piratat - cineva i-a blocat accesul - dar ea spune că în general a primit numai reacţii pozitive.

"Susţinerea a fost imensă, am primit mesaje de la oameni din toată lumea care mi-au spus că fotografiile sunt minunate. Primesc tot timpul atenţii de la fanii care iubesc ceea ce fac, îmi trimit mâncare pentru câini, daruri şi tot felul de lucruri pentru ei, e foarte drăguţ", a povestit ea.

Pentru Lisa, "câinii cocalari" care au înnebunit internetul au fost cea mai bună terapie. "Aceşti câini m-au ajutat să ies dintr-o perioadă neagră din viaţa mea şi îi iubesc enorm, sunt momente când ei nu-s în formă pentru poze şi nu i-aş forţa pentru nimic în lume să facă ceva ce nu vor", a explicat tânăra.

"Sper însă că voi putea recăpăta contul pentru că acolo e o grămadă de muncă grea şi mă tem că nu voi mai putea să-mi recuperez imaginile şi filmuleţele"
, a încheiat Lisa.


Mai multe imagini amuzante cu cei trei chihuahua care au cucerit internetul puteţi vedea pe contul de Instagram deschis de Lisa McPartland.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod