Șapte filme potrivite pentru întreaga familie de Paște

Sărbătorile pascale aduc nespusă bucurie datorită însemnătăţii sărbătorii creştine dar şi pentru că familia se reuneşte şi se reîntregeşte. Eva.ro vă propune o serie de filme potrivite pentru întreaga familie de Paște. 

Aduc sufletului mângâiere şi linişte, bucurie, iar minţii perspective noi asupra întâmplărilor biblice. Deschidem seria de filme cu hazliul Peter iepuraşul, pentru a ne descreţi frunţile în vacanţa de Paşte. Sărbători pascale fericite!
1 din 8

Peter iepurașul – filmul rulează în cinematografele noastre

Peter Iepuraşul, filmul pentru întreaga familie care combină live-action-ul şi animaţia, a intrat în cinematografele noastre odată cu începutul vacanţei şcolare de Paşte,  oferind o modalitate distractivă şi moralizatoare pentru copii de a petrece o oră jumătate alături de părinți.

Filmul începe ca un pasaj îndrăgit din animaţia Alba ca zăpada, cu păsărele drăgălaşe cântând voios şi continuă cu prezentarea adevăratului erou al poveştii, un iepuraş adolescent pe nume Peter, cam şotios, portretizat într-un mod fotorealist, pe care adulţii îl vor aprecia. Cadre din desenele originale în acuarelă ale lui Beatrix Potter, autoarea poveştii, creionează backstory-ul eroului titular. 

Animalele au mimică umană şi îi fac pe copii să înţeleagă mai uşor că şi animalele simt durerea, şi ele suferă, în consecinţă trebuie să ne purtăm frumos cu ele. Peter este prevenit să nu intre în grădina lui McGregor pentru că tatăl său a comis această nesăbuinţă şi a ajuns într-o plăcintă cu carne. Dar el nu ascultă. Spectatorii mici ai filmului vor înţelege că există consecinţe pentru faptele noastre iar a-ţi cere iertare şi a-ţi recunoaşte vina e unul din lucrurile eliberatoare. Poate cu ocazia acestui film părinţii vor discuta cu copiii și despre greşeala de a pune etichete. În acest film, nu vulpoiul, ci iepuraşul e personajul viclean, pus pe şotii, care lasă un haos pe unde trece.
7 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod