Recomandarea Cinemagia: Se redeschide Hollywood-ul. Au reînceput filmările la serialul supranatural Katla

Regizorul islandez Baltasar Kormakur nu s-a ferit niciodată de provocări, așa că e primul care sparge gheața
Regizorul Baltasar Kormakur a decis să repornească producția la serialul Katla (de la Netflix) în mijlocul carantinei de COVID-19, în Islanda, scrie Deadline.

La un moment în care întreaga industrie de film încearcă să își dea seama cum să găsească modalități de a reporni producția cinematografică după carantina de coronavirus, Kormakur ar putea fi printre primii care sparge gheața.

Regizorul islandez Baltasar Kormakur nu s-a ferit niciodată de provocări, fie că a fost vorba de filmările în apă a producției sale de Oscar The Deep, ori de escalada alpină în filmul Everest (2015) în condiții meteo ostile, sau de supraviețuirea naufragiatului pe mare în lungmetrajul Adrift (2018), cu Shailene Woodley și Sam Claflin.
Serialul Katla e plasat la un an după erupția unui vulcan subglaciar, ce face ca entități misterioase din timpuri preistorice să iasă de sub gheața care se topește, producând consecințe neprevăzute.

Kormakur a revenit la filmări pentru drama cu vulcani compusă din opt părți Katla, pe care studiourile sale, RVK Studios o produc. Cu Islanda aflată încă în carantină, Kormakur, cu susținere din partea Netflix, a pus la punct măsuri suplimentare inclusiv testări de coronavirus pentru a putea continua lucrul la studioul său de lângă Reykjavik.
Citește continuarea pe Cinemagia.ro
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod