filme

Recomandarea Cinemagia. Noi premiere amânate: The Batman, SF-ul Reminiscence, cu Hugh Jackman și Rebecca Ferguson, printre ele

Amânări de la șase luni la un an pentru cele mai interesante titluri ale studioului.
Cu numeroase producții oprite din cauza epidemiei de COVID-19 și cu programul de premiere serios afectat, Warner Bros. a modificat din nou data premierei pentru o multitudine de filme, scrie Deadline.

The Batman, al lui Matt Reeves, cu producția deocamdată sistată la Londra, nu va mai avea premiera pe 25 iunie 2021, adică vara viitoare, ci mai degrabă în primul weekend din octombrie anul următor, pe 1 octombrie, într-un interval devenit faimos după The Joker, filmul interzis sub 18 ani de la studiourile DC.
Reeves a declarat recent că, odată ce reînceperea producției redevine sigură, planul este de a termina filmările la Londra și nu de a schimba locația. Un sfert din film a fost deja filmat, iar Reeves revizuiește materialul. Batman va avea premiera relocată la o dată la care atât Paramount cât și 20th Century Studios au programate filme deocamdată neintitulate.

Varianta cinematografică a lui The Flash va avea premiera cu o lună mai devreme, în 2022, debutând pe 3 iunie, o data pe care Warners deja o avea rezervată, în loc de 1 iulie în același an.

Shazam 2!, care a fost programat pentru 1 aprilie 2022, acum este relocat pentru 4 noiembrie în același an.
Disney are un film live-action, deocamdată neintitulat, pregătit pentru această dată. Citește continuarea pe cinemagia.ro!
26 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod