Netflix

Recomandarea Cinemagia. Netflix: 6 seriale dramatice de văzut în carantină

22 Aprilie 2020
În toate cele şase propuneri, familia, grupul şi solidaritatea au o importanţă majoră.
Ne-am ascuns în case, apartamente şi garsoniere de teama epidemiei şi avem toate şansele să căutăm online mijloace de petrecere a timpului liber. Iată că îţi oferim mai jos şase recomandări de seriale care au în centrul poveştii tema familiei, a grupului sau a solidarităţii de grup în faţa unui obstacol. Titlurile propuse sunt din mai multe genuri şi suntem siguri că poţi găsi în listă un serial exact pe gustul tău. Şi nu, lista nu conţine omniprezentul Stranger Things...

Zilele trecute am postat şi opt propuneri de seriale de comedie care să te ajute să stai acasă.
Printre ele se află şi titluri precum One Day at a Time sau Family Reunion, care se sincronizează şi ele foarte bine temei acestui articol.

Ozark


În spiritul lui Breaking Bad, acest serial ni-l arată pe Jason Bateman în rolul lui Marty Byrde, un expert contabil care ajunge, în urma unui concurs de împrejurări (de evoluţia cărora îi depinde viaţa) să spele bani pentru un cartel mexican. Poate că Ozark este prea dur pentru a fi vizionat alături de întreaga familie, dar familia este o temă recurentă, mai ales că Marty ajunge la acte extreme pentru a se asigura că nimeni nu se va atinge de soţie (Laura Linney) şi cei doi copii.
Al treilea sezon de zece episoade se lansează pe Netflix chiar mâine. Citește continuarea pe cinemagia.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod