frumusețe

Răsfăț pentru acasă! Rutina completă de curățare și îngrijire a pielii

În perioada următoare, ne-am resemnat deja cu gândul că vom petrece mai mult timp acasă. Ceea ce nu trebuie să fie o corvoadă, și nici nu presupune să renunți la ritualul tău tradițional de îngrijire a pielii, doar pentru că îți petreci cea mai mare parte a zilei între cei patru pereți.

Dimpotrivă, răsfățul îți va face bine din punct de vedere psihic, te va ajuta să te reconectezi la sinele tău și îți va păstra o stare de spirit pozitivă. De partea cealaltă, să ai grijă de pielea ta te va ajuta să fii la fel de frumoasă și să întâmpini vara și vacanțele cu același trup incredibil dintotdeauna. Așa că dă drumul la apa în cadă, noi îți spunem care sunt produsele ce îți vor face baia un rai al desfătării și al relaxării!

Ritual de îngrijire de cinci stele: ce produse trebuie să adăpostească baia ta


Poate că te pregătești pentru o seară cu un maraton de seriale cu el sau pentru a citi singurică, în compania pisicii tale.

Însă, sub nicio formă, acest scenariu idilic nu presupune că este cazul să renunți să te mai îngrijești. Dimpotrivă, optând pentru produse cu formule senzoriale, cu mirosuri divine și cu ingrediente ultra eficiente, te vei asigura că arăți minunat și că te simți la fel.

Noi am apelat la Nu Skin, de unde ne vom face cumpărăturile pentru rutina completă de curățare a pielii din acest sezon. Iată ce se adăpostește acum cuminte în baia noastră, așteptându-ne să ne hidrateze pielea și să ne curme supărările!

Liquid Body Bar


Revigorare și hidratare, într-un singur produs: Liquid Body Bar va schimba experiența dușului tău de dimineață.
Imaginează-ți o ploaie senzorială cu parfum proaspăt de grapefruit, ce curăță, hidratează, catifelează și calmează pielea. Nu ai cum să nu îți începi bine dispusă o asemenea zi!

Formula gelului de duș Liquid Body Bar impresionează grație absenței săpunului, despre care știm că deține potențialul de a usca pielea. În schimb, produsul include extracte de alantoină, care calmează și hrănesc pielea în profunzime, cărora li se adaugă atât de apreciata Aloe Vera: pielea ta nu a fost nicicând mai catifelată de atât.
Gelul de duș va curăța astfel în mod exemplar, dar cu delicatețe și blândețe, și de multe ori nici măcar nu vei mai avea nevoie de crema de corp.

De apreciat este și formula cu un pH echilibrat, ce menține sănătatea și integritatea pielii tale, respectând de asemenea bariera esențială de umectanți. Noi suntem de părere că tocmai ne-am cunoscut dragostea cea nouă! Citeste continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod