Recomandarea Cinemagia. Cel de-al doilea sezon din Materiile întunecate va sosi, totuși, anul acesta

Cel de-al doilea sezon al adaptării HBO a romanelor lui Philip Pullman pare să nu fie afectat de pandemie
În contextul crizei medicale globale, care a blocat producția majorității filmelor și a serialelor de televiziune, numeroase lansări au fost amânate – iar fanii se așteaptă la întârzieri chiar și pentru puținele filme care, până acum, nu și-au modificat datele de premieră. Din fericire, fanii serialului His Dark Materials pot sta liniștiți, scrie publicația winteriscoming.net: cel de-al doilea sezon al adaptării HBO a romanelor lui Philip Pullman pare să nu fie afectat de pandemie, iar echipa de creație a serialului pare să aibă încredere că lucrurile vor rămâne așa, pentru o lansare a noului sezon anul acesta.

De fapt, în timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri despre His Dark Materials, Jane Tranter, producător executiv, a confirmat că serialul se află deja în faza de post-producție a celui de-al doilea sezon (din care cea mai mare parte a fost filmată anul trecut).

Mai mult, Tranter a afirmat cu siguranță ca cel de-al doilea sezon: „va fi difuzat înainte de sfârșitul anului” – așa că vom avea la ce să ne uităm, chiar dacă alte producții sunt sistate.
„Post-producția va continua cu aceeași intensitate și energie. Totuși, stați liniștiți, sezonul 2 vine și va fi online înainte de finalul anului!”. Citește continuarea pe Cinemagia.ro
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod