Pierce Brosnan revine din 10 octombrie în „Nume de Cod: Spionul de noiembrie“

De două ori nominalizat la Globul de Aur, Pierce Brosnan este de cele mai multe ori asociat cu moştenirea lăsată de Bond. Din 10 octombrie, aduce adrenalina la cote maxime odată cu revenirea sa pe marile ecrane, de această dată în rolul unui fost agent CIA în thriller-ul Nume de Cod: Spionul de noiembrie.
Cu o vastă experienţă în domeniul cinematografic, pentru Nume de cod: Spionul de noiembrie Pierce Brosnan a ales să lucreze atât în faţa camerei de filmat, cât şi în spatele ei, ca producător. "Mi s-a părut o idee minunată. Ca actor, mergi pe instinct şi pe intuiţie de cele mai multe ori, dar lucrarea lui Bill Granger este foarte bună. Devereaux este foarte bine conturat. Scenariştii au preluat toate nuanţele cărţii. Publicul iubeşte acest gen şi, atunci când filmul are sentiment şi scene de acţiune bune, speri să ai un film bun", declara Pierce Brosnan.

Tot el explică valenţele personajului pe care il interpreaza: "Devereaux este complicat.
Este un om care a fost multă vreme în misiuni. Este un tip educat şi inteligent, dar este şi asasin, un agent profesionist, extrem de sigur pe sine, care e torturat şi traumatizat de meseria sa. A ajuns să se bucure de un dram de normalitate, cu toate acestea este încă bântuit de "păcatele" vieţii sale din trecut. Când îl cunoaştem noi, el va fi trecut deja prin cele două lumi în care trăieşte: viaţa sa întunecată de agent CIA şi viaţa civilizată şi liniştită din Lausanne"
.

Nume de cod: Spionul de noiembrie este un film cu spioni, real, pe care-l aşteptam de mult timp.
Este clar, este real şi atinge probleme care sunt relevante pentru zilele noastre. El plasează spectatorul în realitatea vieţii unui spion şi urmăreşte felul în care acesta trebuie să fie mai deştept şi mai rapid decât ţintele sale. "Cred că este foarte relevant. Lumea în care trăim este plină de secrete şi de politicieni care se luptă pentru putere pe scena mondială, iar situaţia geopolitică este foarte volatilă", spune Brosnan.

Până acum, puţine filme de spionaj au pătruns aşa de adânc în lumea internaţională a spionajului.
Aşa cum spune Brosnan: "Oamenii iubesc acest gen, mai ales atunci când el are suflet, o dramă umană şi intrigă amestecată cu violenţă şi o poveste bună".

Cu un scenariu care are la bază best seller-ul internaţional ,,There Are No Spies”, semnat de Bill Granger, Nume de cod: Spionul de Noiembrie este un film despre elita spionajului internaţional, în care provocările constante şi jocurile de culise sunt ridicate la rang de artă.

De la regizorul filmelor The Bank Job şi The Recruit vine pe marile ecrane din 10.10.2014, Nume de cod: Spionul de Noiembrie, un action thriller distribuit în Romania de Freeman Entertainment.
9 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod