Fenomenul André Rieu: Cine e violonistul care a sedus România

Artistul va susţine, în iunie 2015, un al patrulea concert în Piaţa Constituţiei din Capitală, după ce tichetele pentru primele trei spectacole s-au epuizat în câteva minute.

Rieu nu mai este de mult doar un artist desăvârşit. E deja un fenomen. Iar acest lucru se confirmă acum în România, unde cariera sa înregistrează un nou reper. Pe 14 iunie 2015, André Rieu va susţine un al treilea concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, după ce s-a înregistrat un număr record de bilete vândute, 23.000, pentru cele două reprezentaţii anunţate anterior, pentru 12 şi 13 iunie 2015.

Biletele pentru primul concert anunţat în Bucureşti, pe 13 iunie 2015, puse în vânzare miercuri, la ora 9.00, s-au epuizat în numai 180 de minute, iar organizatorii au anunţat la scurt timp că celebrul violonist va mai susţine o reprezentaţie, pe 12 iunie 2015.

Cu siguranţă voi cânta muzică româneascăAndré Rieu
Numai că biletele pentru cel de-al doilea concert al lui André Rieu, puse în vânzare miercuri, la ora 13.00, s-au vândut şi acestea în timp record, astfel că artistul a anunţat că va susţine un al treilea concert în Piaţa Constituţiei din Capitală, care va avea loc pe 14 iunie 2015.
Și tichetele pentru acest spectacol s-au epuizat rapid, astfel că, având în vedere solicitările de bilete fără precedent pentru cele trei concerte anunţate deja, André Rieu a programat un al patrulea spectacol, pe 11 iunie 2015, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Potrivit organizatorilor, aceasta este cea mai rapidă vânzare a biletelor înregistrată vreodată la un eveniment susţinut de André Rieu. Biletele pentru cel de-al patrulea concert al lui André Rieu, din 11 iunie 2015, au preţuri cuprinse între 172,80 lei şi 864 de lei şi sunt disponibile în reţeaua Eventim şi prin partenerii autorizaţi

Artistul a făcut, pe 9 decembrie, o vizită-fulger în România pentru a-şi anunţa sosirea din 2015: "Dragii fani din România, sunt copleşit de primirea călduroasă pe care mi-aţi făcut-o ieri (marţi, n.r.), la sosirea mea la Bucureşti, pentru a anunţa primul nostru concert în România.

Ne-aţi întâmpinat cu sufletul deschis şi noi ne vom deschide inimile către voi. Aştept cu nerăbdare să ne revedem cu toţii în iunie, în Piaţa Constituţiei, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans şi romantism la lumina stelelor!", le-a transmis André Rieu admiratorilor români.

Considerat un fenomen al muzicii clasice, Rieu va cânta alături de "Johann Strauss Orchestra".
"Vreau ca oamenii să simtă iubire prin muzica mea, iar concertul să fie o mare petrecere", a spus cel supranumit "regele valsului". "Când mergem la Viena, când mergem la Budapesta, toată lumea e din România. Când mergem la Istanbul, toată lumea e din România, aşa că am zis: hai să mergem în România!", a adăugat el.

Biletele pentru cel de-al treilea concert, cel din 14 iunie 2015, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi la partenerii autorizaţi, la preţuri cuprinse între 172,80 lei (categoria 7) şi 864 de lei (categoria VIP).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod