Feminitate și senzualitate - propunerea Ellidei Toma pentru covorul roșu!

Inspirată de perioada anilor ’30, colecția CINEMA, creată de designerul Ellida Toma, este disponibilă și în magazinul online. Colecția CINEMA se distinge prin combinația inedită între dantelă, voal și tulle-ul fin din mătase cu detalii de broderii, prin gama cromatică dominată de culorile pastelate: nude și beige caramel, roz pudrat, gri perlat, tonuri de roșu și accente de negru.

Ellida Toma a creat două linii distincte: ELLIDATOMA COLLECTION – rochii și piese create pentru evenimente speciale RedCarpet, și ELLIDATOMA WOMENSWEAR – linia accesibilă, tema ținutelor fiind variată și incluzând rochii de zi, de seara, negre, care nu se demodează niciodată, veste, jachete, tricouri. Shopul on-line cuprinde și secțiunea BRIDAL - o minicolecție destinată mireselor, care va fi lansată în curând.



În cadrul magazinului online, clienții vor avea posibilitatea de a vizualiza și comanda produsele.

Magazinul online comercializează și livrează produsele Ellida Toma în toată lumea, iar site-ul este realizat în limba engleză.



Designerul Ellida Toma a lansat pe 04 septembrie 2013, la Hotel J.W. Marriott, în cadrul unui concept inedit de show, colecția „Cinema”. Un show care a vorbit în egală măsură despre feminitate și masculinitate, despre senzualitate și putere, transpuse într-un joc al formelor și structurilor rigide în alternanță cu cele fluide.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod