"Vagabondul milionar", o lectie de viata

Doua vorbe despre protagonisti...


Dev Patel, interpretul lui Jamal, a fost selectionat in urma unui casting deschis, la care au participat sute de actori, sa joace rolul lui Anwar din serialul-cult "Skins", transmis de Channel 4. Cel de-al doilea sezon al serialului de pe Channel 4 tocmai s-a incheiat. Apoi, a fost distribuit in rolul principal din "Vagabondul milionar" – de abia cel de-al doilea rol al lui. Recent, a terminat filmarile pentru un rol episodic in drama pentru televiziune Mr Eleven, in regia lui Paul Gay.
Pe langa actorie, Dev detine centura neagra la Tae Kwondo si a obtinut medalia de bronz la Campionatul mondial din 2004.  

Freida Pinto, actrita care joaca rolul Latika, a absolvit cursurile universitatii St Xavier's College din Mumbai, luandu-si licenta la specializarea Engleza in 2005.  Ulterior, a semnat un contract cu agentia de fotomodele Elite Model Agency din India, unde a fost aleasa pentru numeroase campanii publicitare (De Beers, Visa, MTV, Chanel, eBay, Airtel etc).

A aparut in cateva emisiuni de televiziune, inclusiv la Wendell Rodricks pentru Saptamana Modei Lakme 2006, Sahara si History Channel.
Dupa aceea, a prezentat emisiunea 'Full Circle' de pe canalul Zee International Asia Pacific, reusind sa duca la bun sfarsit 52 de episoade in care prezenta un raport unic privitor la Afghanistan si explora culturile si traditiile vibrante din arhipelagul Fiji, din Malaiezia si din Singapore, printre altele. Rolul Latikai din „Vagabondul milionar” este primul ei rol principal intr-un film.  

Pelicula va avea premiera in cinematografele din Romania, pe 13 martie.

11 Martie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ank pe 12 Mar 2009, 09:17
    filmul indian

    Abia astept sa vad un asemenea film ! Demult nu am mai vazut un film bun, iar critica il lasa sa treaca de bariera balului film american cu care toti ne-am obisnuit.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod